Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kult prawictwa?

Polecane posty

Gość gość

Nikomu sie do tego nie przyznalam i sama sobie sie dziwie ze tu pisze , ale dreczy mnie to i musze to gdzies z siebie wyrzucic. Zastanawiam sie co ze mna jest nie tak,ze nie potrafie byc taka jak kiedys - kochajaca,wierna,zalotna? Jestem dla facetow zimna suka,traktuje ich przedmiotowo,nawet jesli jestem zauroczona to mysle glowa i kalkuluje co mi sie oplaca,jesli chce to okaze uczucia ale tez umiem sie maskowac,wyrzuty sumienia u mnie ju nie istnieja. Kazdego swiadomie zdradzam,niektorych wykorzystuje,kochalam i dobrze traktowalam tylko jednego i wiem ze moglabym taka tez byc tylko dla chlopaka ktory nie mial zadnego doswiadczenia z kobieta i po 1.mocno by mnie kochal i pozadal a inne by go nie interesowaly i nawet w myslach nie spojrzalby na zadna z WLASNEJ WOLI . Po 2. Gdyby mial normalne a nie zwierzece libido 3.Gdyby mial silny charakter ale i wrazliwosc w sobie i bylby autentyczny i przewidywalny ale nie nudny! Jednak podstawowym,waznym warunkiem jest jego czystosc z wyboru,i uczciwosc oraz cala reszta tez z wyboru

Gość gość
Aha, czyli suka już swoje w*****ała, puszczała szparę, aż jej się znudziło i teraz chciała by prawika. A idź teraz do tych którym dawałaś.

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem, Autorko. Posiadam pożądane przez Ciebie cechy. Niestety nawet za dopłatą nie chciałbym takiej kobiety jak Ty, choćby była jedyną kobietą na świecie. Nie napiszę tak dosadnie jak gość 09:15, dam tylko jedną radę: głupiego szukaj gdzieś indziej, najlepiej podobnego sobie drania:o

Gość gość
gość dziś a gdzie ona takie cos napisala? nie potrafisz czytac ty tepy niedo'j****y prawiczany po'kurfie?

Gość gość
prawiczaki wy macie nasrane we lbach prawictwo idzie jak widac w parze z tepota umyslowa

Gość gość
kazdy prawik to debil

Gość gość
gość dziś kazdy prawik to debil x bo oni mysla parowami, dlatego ich slowa nie maja nigdy najmniejszego sensu:D