Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka nie rozumie słowa NIE.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilku lat mam problem z mamą, moja mama wszystkie moje sukcesy zawdzięcza sobie np. wygrałam konkurs w szkole to moja mama powiedziała, że ja jestem lepsza od mojej kuzynki i to jest mojej mamy zasługa a wszystkich innych traktuje z góry i tworzy konflikt, wszystkie moje rzeczy są jej i uważa, że może z nimi robić to co chce, moje zwierzęta są jej i nie zwraca uwagi na moje słowa dotyczące ich wychowania, jest kobieta, która nie rozumie słowa NIE. Totalnie.. Ona jakby tego nie słyszy, mieszkam teraz z dziadkiem i z babcią a moja mama mieszka na przeciwko, mamy wspólne podwórko. Wyrzuciła mnie z domu, zaklucza przede mną dom, bo wg niej robiłam bezsensowne awantury, gdy jej facet znęcał się nad nami psychicznie i fizycznie po interwencji dziadków i kuratora wszystko się skończyło tylko moje zdrowie psychiczne ucierpiało. W dzieciństwie już miała wielu facetów, przez których byłam katowana, zamykana w schowkach, zastraszana, jako dziecko gdy popełniłam jakiś błąd sama chodziłam do kąta z automatu. Tak bardzo chciałabym ją usunąć z mojego życia albo znaleźć sposób na to, żeby się nie wtrącała.. Jak rozmawiać z matką, która ma swoje dziecko gdzieś?

Gość gość
Nie da się. Odpuść sobie. Za dużo się wydarzyło.

Gość gość
Powiem ci jedyna, w 100% skuteczna metode. Wyprowadzić sie daleko i nie podawać nikomu adresu. Ja tak zrobiłam i mam upragniony spokój.

Gość gość
Robiłaś terapię ?

Gość gość
Znajdź pracę mieszkanie wyprowadź się . Odtetnij życie gruba kreska spał wszystkie mosty. Nie myśl bo nie warto. Zagisppadorauj swoje życie. Znajdź kochającego męża. Własne dzieci. Własny mały świat. Zapomnij o tej szmacie ..