Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość For example

Brak satysfakcji z bycia razem

Polecane posty

Gość For example

Jesteśmy z partnerem ze sobą niedługo, bo niespełna 2,5 roku. Mieszkamy ze sobą od roku i od tego czasu coś powoli zaczęło się psuć. Przynajmniej według mnie, bo kiedy poruszam temat, on uważa, że przesadzam. A chodzi o to, że nie jestem już szczęśliwa z nim, nie czuję satysfakcji z bycia razem. Niby jesteśmy razem, a jakby osobno. Rzadko ze sobą rozmawiamy, a jeśli już, to o zakupach i rachunkach. On woli telewizję i laptopa. Potrafi być czuły i romantyczny tylko jak chce seksu. Po całej sprawie znowu ma mnie gdzieś. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji i mogłaby mi coś doradzić? Jak z nim rozmawiać?

Gość gość
Powiedz, ze jak modus "czuly i romantyczny " nie rozszerzy do 24h to zrywasz i wyprowadzasz sie.

Gość gość
Zaslepienie mija po 2 latach i jest back to reality. Tylko nieliczne pary zachowuja milosc przez duze m.

Gość gość
Daj sobie spokój, chyba że chcesz żyć w samotności, lepiej nie będzie wręcz odwrotnie....

Gość For example
Łatwo powiedzieć, zostaw go. Dużo o tym myślałam, ale go kocham i byłoby to dla mnie bardzo trudne. Za każdym razem jak on staje się czuły, to ja naiwnie wierzę, że tym razem już będzie inaczej, lepiej.

Gość gość
Przecie to normalne. Co ty masz 10lat że wierzyszw bajeczki o milosci romantycznej?! masz wszystko jak trzeba a nawet lepiej. dorosnij

Gość gość
ja mam to samo ale my jestesmy razem 7 lat. nawet seksu juz nie ma.