Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jaką pracę wybrać przez ten rok?

Polecane posty

Mam pieniądze, ale nie chce ich szybko stracić. Gdzie (jaki rodzaj) szukać pracy w mieście żeby stać mnie było opłacić mieszkanie i wyżywić sie? Nie mam zbytnio "doświadczenia" w tego typu pracach jak kasjerka, kosmetyczka itp. Za to znam bardzo dobrze język angielski, niemiecki też w miarę. Chce właśnie jeszcze pójść na kurs niemieckiego, a z czasem jeszcze na j. hiszpański, ewentualnie chiński mandarynski.

Gość gość
wściekłaś się z tymi językami skarbie

Gość gość
Znajomosc jezykow obcych jest teraz niezbedna , lecz przy tym jest niezbędne wykształcenie - magister , wtedy można udzielać korepetycji . Co do rodzaju pracy , każdy wie co lubi najlepiej robić i w czym jest dobry .Najbardziej popularna jest wśród młodzieży praca na stanowiskach handlowych jako sprzedawczyni .Niestety pierwsze jest wszędzie wymagane wykształcenie , tylko wtedy jest możliwa lepiej platna praca .Polecam Warszawe tam dobrze płacą , na mieszkanie tez wystarczy na stancji.

Gość gość
Ps. Koszt oplat za mieszkanie około tysiąca zł , w większości jeszcze zadaja kaucji , która jest zwrotna.Ale cos za cos , tam zawsze jest praca.

Gość gość
Óp