Gość gość Napisano Październik 27, 2018 Warto robic by sie przekwalifikowac? Czesto widze Panie za kolkiem w MZK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2018 Myslalam również o C+E,ale to juz wiekszy wydatek.No i partner zbytnio nie popiera pomyslu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nastroszony Fiut 0 Napisano Październik 27, 2018 ja również bym nie wsiadł do autobusu prowadzonego przez kobiete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Odezwali się mistrzowie kierownicy bez prawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Nie narzekam na swoje umiejetnosci prowadzenia auta.Przez 18 lat zrobilam tysiace kilometrow i jakos obeszlo sie bez wypadkow,stluczek i mandatow...12 lat krazylam miedzy Polska a Holandia robiac tysiac km w 8 godzin i tak zdobywalam doswiadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 u mnie kobieta 50 + kieruje pksem i zawsze siadam blisko niej bo atrakcyjna babeczka mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 U mni w MPK sa dwie dzewczyny kierowcami , fajne z nich dziewczyny , tez mam kat D . tez jezdzilem , nie polecam marne pieniadze , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Tysiąc km w 8 godzin - to chyba odrzutowcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Nie.Autem.Wszystko zalezy od ruchu na trasie.Jest pusto i warunki pozwalaja to zaden wyczyn na autostradzie. Ale wracajac do tematu...Wlasnie te pieniadze mnie interesuja.Skoro jednak marne to szkoda kurs robic.Ile przecietnie zarabiaja kierowcy autobusu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2018 MPK MKS umnie male miasto biedne 2500 zl podobno Warszawa 4 tys zl Rzeszów 3,5 mowa o minimom netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwiwonaza 0 Napisano Październik 26, 2021 Ja ostatnio zrobiłam kurs na kat D w Łomży w OSK Kamiński (spokojnie mogę polecić ten ośrodek). Od miesiąca jeżdżę na autobusie. I jestem mega zadowolona. Praca mi się podoba i mam mniej stresu w porównaniu z poprzednią pracą a przy tym kasa większa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiakatis 1 Napisano Wrzesień 18, 2023 W Radomiu mogę polecić szkołę Delta. Moja siostra tam robiła kurs na autobus i była zadowolona. Bez problemu zdała egzamin i teraz jeździ autobusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach