Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie dziewczyny by podczas badan i zabiegów nie doszło do zakażenia pochwy

Polecane posty

Gość gość

Powinno się mieć podczas badań i zabiegów u ginekologa zawsze kogoś bliskiego by zwracał uwagę na sterylność. Już jest zarażonych brodawczakiem ludzkim około sto tyś kobiet którym ma się usuwać jajniki i macice tak oświadczył lekarz w mediach. Wiadomo że rękawiczki chronią wyłącznie lekarza a gabinety lekarskie i szpitale to wylęgarnia zarazy. Mamy zawsze prawo do obecność osoby blidkiej bo decyduje pacjrnt nie zboczony ginekolog bo tylko taki odmawia obecności. Gdy sie zarazicie to przekazujecie partnerowi!

Gość gość
dobrze prawi, polać mu.

Gość gość
poszedl o krok dalej, kiedys pisal pod innymi tematami , teraz sie odwazyl i zalozyl wlasny ;) :) tak , tak zakazenia pochwy to staszna rzecz , a i te g***ty na pacjentkach

Gość gość
Nie ważne kto pisze tylko co pisze. A chodzi o ciebie lekarza i zarażasz dlatego krytykujesz osobę! Dlaczego nie krytykujesz tematu bo to prawda że zakażają i dalej mają pacjentkę do leczenia.

Gość gość
o ciebie lekarza hahahahahahahahahaha o kurfa hahahahahahahahahaha stary ! taaaak na tym forum sami lekarze i lekarki :) i oni wszyscy tutaj siedza , zeby zaprzeczac twoim wpisom :) zmowa lekarzy na ciebie , zobacz czy nie masz podsluchow w domu i szpiega na kompie lekarze potrafia byc bezwzgledni uwazaj!!

Gość gość
No popatrz od 15 lat regularnie chodzę do ginekologa. Nigdy nie zaraził mnie niczym, nie molestował. Nigdy nie chciałam żeby mój partner, a później mąż był ze mną w gabinecie, nie był też przy porodzie.

Gość gość
ciiiiiii , przestan , nie nakrecaj wariata !

Gość gość
To oczywiste, że u lekarza - nie tylko ginekologa - bardzo łatwo się zarazić czymś, i nawet osoba towarzysząca nie zaradzi. Problem jest inny - ludzie poddali się propagandzie regularnych badań, podczas gdy w większości nie są one wcale potrzebne. Badanie to nie prewencja, każdy świadomy człowiek to wie. Badanie, to możliwość naciągania na hajs. To hajs w czystej postaci dla lekarzy. I tylko o to tutaj chodzi, nie o zdrowie ludzi.

Gość gość
te regularne badania uratowaly mi zycie , dzieki temu jestem krok przed choroba , a nie krok za nia wiec skoncz piertolic

Gość gość
te regularne badania uratowaly mi zycie , dzieki temu jestem krok przed choroba , a nie krok za nia x Nie, trzeba patrzeć na to od innej strony - Twój zły styl życia i niedbałość o siebie doprowadziły Cię do choroby. I to jest realna perspektywa i podejście. Ale rozumiem, że też dałaś się zmanipulować sitwie lekarskiej, powodzenia.

Gość gość
Oooo,znalazłas sie autoreczko id badania cipki z męże. Martwiłam sie już twoim zniknięciem.

Gość gość
gość dziś dokładnie tak, zamiast skupić się na prawdziwym przeciwdziałaniu jak dbałość o środowisko, żywność i propagowanie zdrowego życia (a nie tej patologii która jest teraz) to oni uważają że rozwiązanie problemu to badania, jasssssne :D nie dbajcie o siebie a jak zachorujecie to was wyleczą magiczną pigułką oczywiście za hajs i większe upośledzenie organizmu na starość. Szkoda, że ludzie są głupi.

Gość gość
Do 08:38 wcale się tobie nie dziwię bo ktoś bliski podczas badania czy innych czynności ze strony pacjenta bądź co bądź jest niewygodnym świadkiem dla lekarza i nie chodzi tylko o ginekologa lecz innych specjalizacji. Gdy jest lekarz dużej wiedzy sie nie boi nikogo zaś gdy posiada niewielką wiedzę to ma problem. Również zarazić to każdy lekarz zarazi w gabinecie. W naszym mieście laryngolog się sam zaraził i jest już po przeszczepie wątroby. Ginekolodzy mają gronkowiec itd... Gdy się sam zaraża to co mówić o pacjentach!

Gość gość
10'32 tak, przedziwdzialaj zatrutemu srodowisku, nie rob badan profilaktycznych a w tym czasie rak cie zezre i..mogiła! Badania profilaktyczne można robić na NFZ a nie bulić prywatnie! Dwa : profilaktyka ( w tym badania) jest wieeelokrotnir tańsza niz leczenie!!!!!!!!! Brak podstawowej wiedzy sie kłania!

Gość gość
Brak podstawowej wiedzy sie kłania! x Dokładnie tak, kłania się tobie. Cóż, na głupotę nikt ci nie zaradzi, albo zaczniesz się dokształcać i poszerzać percepcję, albo skończysz jako taki właśnie robak klepiący to, co ci wmówili.

Gość gość
7'40 Ooo, trochę cie nie było z tymi schizami. Raz chłopak, raz mąż, raz bezdzietna, raz z trójką dzieci. Ech, znana od dawna prowokatorka.

Gość gość
Kto to ma niby pójść ze mną, mam 50 plus .Mąż?popukał się w głowę jak mu takie rzeczy mówię, żeby do ginekologa ze mną miał wchodzić.

Gość gość
jaką sektę z tymi teoriami reprezentujesz? .......

Gość gość
gość dziś to juz nie prowokatorka, choc mysle ze to facet, tylko powaznie zaburzona psychicznie jednostka

Gość gość
11:15 sektę wykształconych intelektualistów, robaku

Gość gość
To napisz co to znaczy dbać o siebie.Jaka jest twoja teoria.

Gość gość
te wyksztalcony intelektualisto, co to nawet nazwy kobiecych narzadow rodnych nie zna :) badanie CIPKI

Gość gość
11'19 ha ha, w punkt : badanie c*..ki , żenua prawic morały nie znając nawet prawidlowej terminologii.

Gość gość
Intelektem oznak/objawów ewentualnej choroby nie wyleczysz, inteligentny robaczku.

Gość gość
Kompedium intelektualne, dawaj dalej, podyskutujmy, ale na poziomie wiedzy medycznej.

Gość gość
10.20 gdybyś nie chodziła na badania byś nie była chora. Higiena intymna oboje z partnerem, tampony powodują stany zapalne i badanie może się skończyć zarażeniem pochwy! A do tej starszej pani 50 + to moja mama jest zawsze przy mężu i tato był przy moich narodzinach i mojej siostry w Łodzi. Nie mogę pojąć jak można sie wstydzić męża ciemno gród!

Gość gość
TY OSTATNIA: LEKI DZIS W PORE WZIĘTE?! ..........

Gość gość
16.38 tak to metoda Stalinowskich procedur zrobić z normalnego czlowieka wariata! W Rybniku było talich kilku normalnych osadzonych w klinikach psychiatrycznych i teraz żadna kanalja nie chce zapłacić za chamstwo ani sad ani prokuratura sie moe kwapi do zapłaty odszkodowań! Ty jesteś jednym z tych lekarzy co szkodzą pacjentom! !!!

Gość gość
Ale oni wcale nie zrobili z ciebie wariata, bo ty wydajesz sie naprawde fisnieta deczko.

Gość gość
ok , ja jestem lekarka , ty Napoleonem i wszystko gra :)