Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrakcyjna Zgrabna Kobieta

Gdyby miala meza to bym go zdradzala z murzynską pallą

Polecane posty

Gość Atrakcyjna Zgrabna Kobieta

Powiem tak nie warto byc z jednym facetem każda kobieta teraz a atrakcyjna zgrabna jest posuwa przez niejednego jęczy piszczy i to sprawia jej radoche a zgrabne bardzo atrakcyjne chca seksu i kasy

Gość gość
jarek, może lepiej idz niech ci/pawłowicz obciągnie

Gość gość
Trochę prawdy w tym jest co napisałaś !! Sama też lubię korzystać z życia i przekonałam się że wierną czy oddaną być się nie opłaci. Co prawda mam Przyjaciela z którym bardzo lubię uprawiać sex ale chciała bym czegoś więcej! Co do przyjaciela to trzeba przyznać że ma czym zadowolić kobietę i jest skłonny np do 3kata 2 M 1 K Też od dawna chciałabym uprawiać sex z murzynem zobaczyć jak to jest.

Gość gość
Teś podzielam wasze zdanie, dziewczyny. Byłam mężatką przez 12 lat i powiem szczerze, że to jest okropna nuda i męka, jestem po rozwodzie już jakieś 3 lata i dopiero teraz mogę powiedzieć, że korzystam z życia! Tylko żeby nie było, nie puszczam się na lewo i prawo a starannie dobieram kochanków! Przez te 3 lata miałam 17stu kochanków i powiem szczerze, że każdy z nim był wspaniałym facetem, i za każdego z nich mogłabym wyjść za mąż ale nie chce, nigdy w życiu nie chcę być znowu żoną:O