Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z tymi penisami

Polecane posty

Gość gość

Kochacie te wielkie? Czy tylko tak sobie mówicie że te ogromną są fajne, a wolicie te średnie? Napiszcie jakiego chcialybyscie dosiąść. Wiadomo przy założeniu że facet jest przystojny

Gość gość
A jaki do dla ciebie wielki a jaki średni ja kocham moje 19 cm długości i 15.5 w obwodzie.

Gość gość
to napisz co to dla Ciebie oznacza, taka klasyfikacja xs, s, m, l, xl, xxl, czyli ile cm długości i jaki obwód. Oczywiście nie mierzyłam, ale trochę spostrzeżeń mam, więc może uda się podzielić wrażeniami.

Gość gość
Duży dla mnie to ok 18 ponad 20 to już gigant, warunk- musi byc gruby -16/17 w obwodzie

Gość gość
Kobiety uwielbiaja duze cos o tym wiem bo moj fiut ma tylko 10 cm dlugosci i wiele kobiet sie zawiodlo na moim fiuciku :D

Gość gość
Jeśli penis wypełnia pochwę to jest odpowiedni a jeśli są luzy to jest za chudy to samo z długością jeśli wchodzi cały i nie napiera na macicę to jest idealny rozmiar a jeśli napiera i kobietę boli lub nie dochodzi do końca to jest za mały lub za duży.

Gość gość
Lubie sie czasasi latem wybrac na plaże naturystow żeby popatrzec na nagich facetów. :-)

Gość gość
Też bardzo lubię się wybrać czasami na plaże naturystow lub do sauny aby sobie popatrzeć na nagich facetów.

Gość gość
bez skalpela nic się nie da zrobić spamerze ;)