Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmniejszy penis

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie jestem ciekaw jaki byl najmniejszy penis z ktorym mialyscie do czynienia, ile mial cm i czy doszlo do seksu ? Jakie byly Wasze odczucia ?

Gość gość
5cm. żadne. śmieszne. żałosne. jak masturbujesz go dwoma palcami zamiast całą dłonią to żenada

Gość jestem mężem joanny
Moja żona jest prostytutką kiedyś opowiadała o kliencie około 20 lat z bardzo małym ptaszkiem chłopak chciał uprawiać sex z moją żoną niestety nie wychodziło mu to w żaden sposób pomimo doswiadczenia żony nie dało sie nic zrobić Żona postanowiła że zrobi mu ustami ale i to było trudne dwoma palcami trzymała prezerwatywe bo to spadała z członka a ustami mu robiła Chłopak jej wyznał ze to jego pierwszy raz i ze wzwód członka jest maksymalny

Gość delec
Do męza joanny Jakieś inne przypadki związane z pracą żony?

Gość jestem mężem joanny
W środe był facet z wadą wymowy bardzo się jąkał moja żona pracuje w domu facet był umowiony na16:00 a przyszedł o14:00 otwieram mu drzwi poprostu go zatkało gdy mnie zobaczył zorientowałem sie ze sie jąka wiec zaprosiłem do domu Żona gotowała obiad więc powiedziałem żeby chwile poczekał gdy skończyła poszła sie przebrać on brał w tym czasie prysznic Gdy wychodził z toalety ja rozmawiałem z żoną był bardzo speszony moją obecnością wiec sie zapowietrzył Ta wzieła go za ręke i poprowadziła do pokoju Pożniej opowiadała że miała z nim kilka zabawnych sytuacji z biedą opanowywała sie przed śmiechem Gdy wychodził otworzył usta nie mogł chyba nic powiedzieć wiec pomachał mi

Gość gość
Maz joanny ja tez bym sie zdziwił

Gość gość
Przynajmniej potrafi o tym szczerze napisać i nie ukrywa tego co robi jego małżonka nie każdego na to stać

Gość gość
11 cm we wzwodzie i generalnie, Sex był, podawałam. Nie ma szans rozmiar MA znaczenie!!!

Gość gość
Mąż joanny miała żona innych ciekawych klientow????

Gość jestem mężem joanny
Owszem było kilku ciekawych bądz dziwaków

Gość gość
jestem mężem joanny wczoraj a jakiego mial najwiekszego ? twoj ile ma ? moj facet ma tylko 10 cm

Gość jestem mężem joanny
Moj ma 15cm Żona ma klienta jest to młody chłopak dwadzieścia pare lat ma penisa podobnego do mojego około 15 cm natomiast jego jest bardzo gruby ma z nim problemy no ale jakoś daje rade i chłopak jest zadowolony bo bywa często Najwiekszego ma pewien chińczyk jest od niej znacznie starszy gdy jest z nim w pokoju słychać ją w całym domu nie udaje tego Goscia te krzyki bardzo podniecają obecnie facet wyjechał do chin ma przyjechac

Gość gość
to ile on moze miec cm ? zona na tylko jednego klienta ?

Gość jestem mężem joanny
Raczej mu nie mierzyła penisa myśle ze ponad 20 cm Zona ma kilkunastu stałych klientow ,pracuje w domu

Gość gość
nie jestes zazdrosny ze zone j***e tylu ? a nie boicie sie ciazy ? chorob ?

Gość jestem mężem joanny
Co do chorób nie ma takiej obawy naprawde sex jest w prezerwatywie (jest tylko jeden wyjątek) jest zdrowa 100% Prezerwatywa zabezpiecza przed ciążą ale są też inne srodki Mamy dwoje dzieci i są to moje dzieci Czy jestem zazdrosny tutaj cie zdziwie bo jestem nadal oczywiście na początku było gorzej teraz jest troche lzej ,jednak nie da sie do tego całkiem przyzwyczajć

Gość gość
ile lat ma zona ? zaczela tak sie bawic kiedy? dzieci wiedza ?

Gość jestem mężem joanny
Ma 38 lat zaczeła to robić 11 lat temu Nie jest to zabawa ani dla nie ani dla mnie O powodach dlaczego zaczeła to robić nie będe pisał wiem że każdy teraz by doradzał i miał złote recepty ,11 lat temu nikt nie pomógł i nie miał nikt idealnego pomysłu Dzieci jak i rodzina nic o tym nie wiedzą

Gość gość
Mąż joanny Dlaczego o tym piszesz?

Gość jestem mężem joanny
Wiesz z rodziną i znajomymi nie porozmawiam o tym Tutaj jestem anonimowy Może komuś to bedzie pomocne w jakiś sposób Lub komuś to uda mi sie odradzić

Gość gość
Czy czarnoskorzy też z nią uprawiali sex?

Gość jestem mężem joanny
Niestety też

Gość gość
Napisałeś że jest jeden wyjątek czyli ktoś uprawia z nią sex bez prezerwatywy?

Gość jestem mężem joanny
Tak jest to własciwie pierwszy klient lubi tematyke cuckold on robi to z nią bez gumek

Gość gość
jestem mężem joanny wczoraj [15:14 czemu niestety ? zle je bylo z murzynami ? skoro robi to w domu to jakim cudem dzieci nie wiedza ?

Gość jestem mężem joanny
Mamy dwa domy oddalone od siebie o prawie 50 km dlatego dzieci nie wiedzą robimy to tylko w jednym Jeśli chodzi o murzynow to ja nie chciałem do końca żeby to robiła z nimi w tym przypadku została postawiona przed faktem dokonanym Czy jej było dobrze ? Mnie nic takiego nie powiedziała

Gość gość
jestem mężem joanny dziś czemu nie chciales zeby zona z murzynem ? duzego mial ?

Gość jestem mężem joanny
Poprostu nie chciałem żeby to robiła z czarnoskorym no ale została postawiona niejako przed faktem nie było to z nią ustalone sama była też zdziwiona on był polecony przez innego stałego klienta byli wtedy we dwoje [tamten tylko sie przyglądał] Z tego co opowiadała to miał normalnego

Gość delec
Jestem mężem joanny Widzisz kolego twoja żonka robi to ale macie przynajmniej z tego kase moja sie puszcza z kazdym i nie ma z tego nic