Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starzy kawalerowie, prawiczki po 30 powinni wiązac się tylko z samotnymi matkami

Polecane posty

Gość gość

Powinni wprost pogodzić się z tym, ze mężczyźni dzielą się na trzy grupy: 1) ci od płodzenia, 2) ci od płodzenia i chowania, 3) ci od chowania. Ci, w miarę ogarnięci ktorzy jako tako zarabiają, a przy tym starzy wiecznie samotni, są zwykle zwyklymi ignorantami nie doceniającymi zaszczytu bycia ojcem i cieszy mnie, ze rządy na świecie przymierzają się powoli dla takich, do wprowadzenia podatku bykowego

Gość gość
Dodał bym do tego że powinni utrzymywać samotną matkę i jej dzieci a także organizować pani sex z super facetami sam pozostając prawiczkiem

Gość gość
18:28 x bądźmy szczerzy, takie rzeczy organizują się same:D

Gość gość
Gdy zwiążą się z taką samotną mamuśką to już nie będą prawiczkami ale a zamian mogą zostać tatuśkami.

Gość gość
Japa tam kuro rozpłodowa

Gość gość
Ale ty piszesz o zdradach i jakimś tam sexie w związku, prawnik powinien być świadomy tego że jego żona idzie się bawić a on ma pilnować dzieci i kasę przynosić. No czasem może wylizać panią jak wróci z imprezy i sobie strzepac

Gość gość
18:38 x nadchodzą takie czasy, ze jeden, czy dwa wypady "na kawę" takiego prawiczka z samotną mumuśką będą mogły się stać podstawą do zasądzenia alimentów. W Kanadzie to podobno już zaczyna funkcjonować:D

Gość gość
puszczalska kretynka szuka ojczyma dla swojego bachoreksa, pewnie i ojciec biologiczny nieznany:D teorie z rzyci, doloze wiec kolejna cegielke idiotyzmu, bo czemu nie: samotne matki powinny emigrowac do arabskich krajow. z dala od cywilizacji zachodniej.

Gość gość
O, jakaś nowa koncepcja. Pewnie napisana przez samotną matkę. No ok, to rozumiem, co sympatyczniejsza i urodziwsza kobieta po 30-tce to właśnie taka osoba. Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. Tylko jest jedno "ale", ale to dziecko nie będzie moje, nawet może mnie nei polubić. A ja przeciez muszę od razu, bo Was jest dwoje (nie wiem czy nie więcej ale więcej to już nie wyobrażam sobie)

Gość gość
Bliźniaki to jedyna szansa by dwoje dzieci kobiety po 30 miały tego samego ojca

Gość byly_stary_kawaler
A ja się ożeniłem się z bezdzietną. Przepraszam.

Gość gość
Prawik powinien utrzymywać samotną kobietę. Zajmować się dzieckiem, a swojej żonie (Pani) pozwalać na posiadanie kochankow. Sam powinien być prawikiem do śmierci

Gość gość
Uslyszalem kapiaca krople jadu

Gość gość
jesteście obrzydliwi koniec kropka, wszystkiego co najgorsze życzę a życie potrafi być sprawiedliwe kto jadem zieje...

Gość gość
Witam, Jestem prawiczkiem. Mam 22 lata. Podniecałoby mnie, gdyby moja partnerka uprawiała seks z innymi, ale była ze mną. Ja bym się zajmował domem i dzieckiem. Masował jej stopy i wylizywał ją rano i wieczorem. Chciałbym być prawiczkiem do śmierci. Przy niej

Gość gość
Jestem wdowa z dzieckiem i nigdy nie oglądałam sie za rozwodnikami czy kawalerami z dziećmi. Jestem od paru lat z bezdzietnym kawalerem a do tego duzo młodszym ode mnie.