Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśli samobójcze..

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić, żeby nie mieć myśli samobójczych? Staram się myśleć pozytywnie, cieszyć z małych rzeczy. Dostrzegać dobro we wszystkim.. Na codzień jestem zabawna, uśmiechnięta itd itp... Ale to tylko pozory.. Codziennie myślę o tym żeby się zabić.. Wiem, że wystarczy impuls. Trochę się tego boję.. Czuję się zagubiona.. Dziesięć tysięcy myśli na sekundę..

Gość gość
Myśli samobójcze są od złego. Idź do szczerej spoowiiedzi z całego życia. Wtedy złe duchy się odczepią.

Gość gość
I co mam księdzu powiedzieć? Że miałam p********e życie. Gwalcona,molestowana DDA. Boże wybacz, że na to pozwoliłam? To mam powiedzieć??

Gość Kobieta482
Też mam myśli samobójcze tzn.na szczęście teraz ich mniej i jeszcze łapie doły.Chodzę do psychiatry,zażywam leki i jest lepiej.Ale ja cierpie na chorobę psychiczną z czego efektem są myśli sambójcze. Nie wiem co ci doradzić ale chyba najlepiej żebyś wybrała się do lekarza do psychiatry bądź psychologa. Powodzenia.

Gość gość
Mam stały kontakt z psychiatrą.. Dodam, że naprawdę dobrym.. Ale nawet lekarka i te wszystkie leki nie są w stanie zmienić mojego myślenia. Boję się, że to zrobię.. Z jednej strony właśnie się boję a z drugiej bardzo tego chce... Jakieś pop**************. Sorry.. Chyba już za długo to trwa.. Już mi się wylało :-/

Gość gość
Tak. Dokładnie. Wyrzuć z siebie wszystko. Wszystko. Wtedy zobaczysz cuda w swoim życiu. Tylko Pan Jeezus Cię uzdrowi. Duchoowo i fizycznie.

Gość gość
Ale p*****ly. Jak ma uleczyć kogoś p********ie głupot jakiemus dziadowi który po spowiedzi albo już w trakcie wali kapucyna albo ***** się z facetami? To ma być wysłannik boga? Jebnij się w łeb dewoto.

Gość gość
demon sie uczepił ze odeszłas od Boga zle komus zyczyłas przeklinałas kłamałas horoskopy czytałas okultyzm porównywałas sie z inymi sex przedslubny w myslach najgorszy grzech to pycha matka wszystkich grzechów

Gość gość
za samobójstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów

Gość gość
nie ważne co robił ksiądz ważne ze jest kanałem dzięki temu Bóg uwolni ciebie od demonów a wierz ze judasz zdradził jezusa piotr wyparł sie go mateusz był zzierca podatkowym paweł mordowa ł ludzi i tak dalej bóg kocha ludzi i ciebie takze i dla tego jezus wybrał grzechników na apostolów a nie faryzeuszy kturzy byli bez skazy

Gość gość
Chce Ci się to pisać? Chuj ci w d**e.

Gość gość
a jeszcze najwazniesze trzeba wybaczyc ludziom i przebaczyc im ze zostalismy skrzywdzeni przez nich wybaczyc w sercu a nie wargami ale o to trzeba prosic jezusa i samemy wynagrodzic krzywdy kture zrobilismy zwłaszcza rodzicom ludzim to jest bardzo wazne i pokutowac a to jak to tutaj a https://www.youtube.com/watch?v=UPcqVwTg9L0 a to jest dopiero paczatek uzdrowienia duszy i ciała jak sie oda zycie jezusowi to zacznie działas w naszym zyciu

Gość gość
gość dziś Ale p*****ly. Jak ma uleczyć kogoś p********ie głupot jakiemus dziadowi który po spowiedzi albo już w trakcie wali kapucyna albo ***** się z facetami? To ma być wysłannik boga? J**nij się w łeb dewoto. X Kapłan ma święcenia. Niezależnie od jego grrzeszności rozgrrzeszenie przekazujw w Imię Jeezusa a nie w swoim imieniu. To właśnie Jeezus odczepia demony od ludzkiej duuszy. Przekonaj się sam jak Ci po ulży po spoowiedzi.

Gość gość
no niestety jezeli nie zrobisz tego bedzie coraz gorzej dajda choroby psychiczne lęki chyba ze juz masz to dojdą jeszcze inne lęki dojdzie nerwica psychozy myslisz ze to ja sobie wymyslam ja tylko ciebie ostrzegam co ciebie bedzie czekac wybór bedzie nalezec do ciebie tabletki ani psychiatra nie uwolni od tego znam to od inych ludzi kturzy leczaq psychiczne juz z 20 lat a wystarczyło by odali zycie jezusowi jak ja to zrobiłem i wiele innych osób ale wiele osób niechce i dla tego cierpi na choroby psychiczne

Gość gość
Bóg kocha wszystkich ludzi ciebie mnie i tych pedofilów policjantów kapłanów i tak dalej morderców i tak dalej

Gość gość
Skoro mi Pomógł Pomoże i Tobie. Jeezus Cię Kocha

Gość gość
A pro po grrzeszności. Każdy się spoowiada ze swojego suumienia przed Boogiem. I ja i Ty i ksiądz.

Gość gość
Poczytaj Piismo Świięte. Jeezus Chodząc po ziemi Wyrzucał demony, uzdrawiał, wskrzeszał i Robił inne liczne cuda. To samo Robi i dziś. Tylko Mu uwierz. W Jego Miłość, która uwalnia i uzdrawia.

Gość gość
Z całego serca życz źle ludziom, którzy cię skrzywdzili, a przyjdzie na nich kara i opuszczą cię myśli samobójcze. Nie jest tak, że komuś wolno krzywdzić, a jego ofiara musi przebaczać, przebaczać i przebaczać. To prosta droga do samobójstwa tego dręczonego człowieka. Złych ludzi musi spotkać sprawiedliwość, nieważne pod jakim znakiem działają. Czasami katole są gorsi od obojętnych religijnie. A czasami lepsi. Najgorsi są przekonani o własnej bezgrzeszności, tacy potrafią nienawidzić, mordować i doprowadzić inną osobę do samobójstwa. Na szczęście jest to karalne. A wątek nie jest mój.

Gość gość
Często myśli samobójcze są wywołane przez wydarzenia w naszym życiu, przez złych ludzi, i wtedy leczenie psychiatryczne jest jak psu na d. plaster. Trzeba zmienić to co nas krzywdzi, szukać wyjścia, walczyć, a jeśli ktoś nie ma już sily, i nie ma mu kto pomóc, to winni jego samobójstwa powinni pojść do pierdla.

Gość gość
demon sie uczepił ze odeszłas od Boga zle komus zyczyłas przeklinałas kłamałas horoskopy czytałas okultyzm porównywałas sie z inymi sex przedslubny w myslach najgorszy grzech to pycha matka wszystkich grzechów x A ty trzecia osoba boska, że wyliczasz jej grzechy? Znasz ją debilu czy może wymieniasz swoje winy? A przyszło ci do durnego łba, że możesz mieć urojenia i nie mówi do ciebie Duch Święty tylko twój chory mózg, schizofreniku?

Gość gość
Teraz to już całkiem zglupialam.. Autorka

Gość gość
Bierz leki. Jeśli jedne nie pomogą, to trzeba zmienić. Nie każdemu służy każdy lek, trzeba poszukać dobrych dla siebie. Mam depresję od wielu lat, biorę leki. miałam straszne mysli samobójcze. Teraz od dłuższego czasu nie mam , na szczęście. Ale trzeba się po prostu leczyć.

Gość gość
Pomoódl się do Jeezusa. Powiedz Mu szczerze wszystko tak jak najlepszemu przyjacielowi. Pomógł mi. Pomoże i Tobie.

Gość gość
Z tymi lekami u mnie jest trochę.. dziwnie... Boję się brać, bo za każdym razem jak wezmę jedna to nie kontroluje tego i biorę kolejne i kolejne.. A i tak się budzę... i żyję..

Gość gość
gość dziś to sa tylko przykłady ale kazdy grzeszy

Gość gość
dziś I dlatego Bóg powinien wszystkich wpierdzielić do piekła i byłby spokój :D