Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xzx

Problem z analem

Polecane posty

Gość Xzx

Witam od pewnego czasu mam ze swoja partnerka problem z seksem analnym. Jeszcze calkiem niedawno wychodzilo nam to bardzo dobrze i robilismy to czesto a na poczatku naszej znajomosci to nawet tylko w ten sposob. Teraz gdy probujemy mowi ze ja boli i obojgu jest nam przykro z tego powodu. Robie caly czas niby tak jak wczesniej czyli delikatnie przygotowywuje i rozluzniam uzywamy nawet korka ale gdy juz ja probuje wejsc to ja boli to na dodatek przy cofaniu do tylu same wejscie jest ok. Czy moze mi ktos cos poradzic ?

Gość Xzx
Dodam jeszcze że dziewczyna ma ogromne hemoroidy które na siłę musze wpychać penisem a gdy cofam to wszystko wypada.Mam już tego dość

Gość Wujek  Dobra   Rada
Spróbuj wsadzić penisa w pochwę zamiast w dziurę od srania 😴

Gość gość
Jeśli ją boli to nie wpychaj na silę. Widzę tutaj dwa problemy 1. Albo brak nawilżenia, w tym przypadku dobry będzie odpowiedni żel, polecam głównie be lover, jest dostępny jedynie w sieci, ale daj***adzo dobre nawilżenie oraz jest dedykowany do sexu analnego. 2. Problem psychiczny. Ona stresuje się oraz boi sie,ze będzie ją bolało.

Gość Nida876
A gdzie kupić ten żel?

Gość gość
Najpierw niech wyleczy hemoroidy, bo narobisz jej jeszcze więcej problemow i bólu. Co to za głupi teks że ma hemoroidy i masz tego dosyć. Jesteś jakimś capem który potrafiłby ja zostawić bo ma hemoroidy i nie możecie kochać się w tylek? Jeśli tak to pacan z Ciebie.

Gość gość
dziś to o hemoroidach i dość to był podszyw, ale zabawny!

Gość gość
może za często jej komin czyścisz daj jej ze dwa tygodnie przerwy jakiej średnicy korka używacie ?