Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy po zaplodnieniu? Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Trzy dni temu kochalismy die z mezem bez zabezpieczenia planujemy dziecko, ale dopiero w przyszlym roku no ale tak nas ponioslo ze jak bedzie teraz to oczywiscie sie ucieszymy:). Tylko czy to mozliwe ze mam juz jakies objawy? zaraz na drugi dzien pobolewal mnie prawy jajnik? bol byl o roznych porach dnia tak jakby na miesiaczke a okres powinnam dostac dopiero 8 listopada. Wczoraj to samo do tego mam strasznie wzdety brzuch. Mam wrazenie jakby sie udalo ale nie chce mi sie wierzyc ze bym cokolwiek czula po paru dniach. Tez tak mialyscie?

Gość gość
No raczej nie jest to objaw ciąży- przynajmniej teraz ;) ale może to być jeden z objawów owulacji. Jeśli miewasz nieregularne cykle lub masz nieregularny tryb życia i bycia (imprezy, długie godziny pracy, niewyspanie, alkohol, stres etc...) to z pewnością dni płodne będziesz miała nieregularne. A pamiętaj, że plemniki mogą w twoim ciele przetrwać nawet do 5 dni i jak gdyby poczekać na komórkę jajową- czyli owulację. Jeśli teraz jednak nie będziesz w ciąży to zastanówcie się z mężem nad kontrolą dni płodnych (nie kalendarzyk i wyliczenia ;p ). Ja już od wielu miesięcy stosuje komputer cyklu myway. Polecił mi go mój ginekolog. U mnie sprawdza się bez zarzutu. Możesz sobie o nim poczytać na stronie naturalnaplodnosc.