Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vlogi podroznicze

Polecane posty

Gość gość

Lubie oglądać vlogi z podróży, sama mam stracha by wypuścić się samej gdzieś dalej.podziwiam, ludzi, którzy na luzie zwiedzają świat. Poki co podglądam wyprawy innych. Albo i ogolnie życie Polakow poza Pl. Lubię fifty na pół, beauty family box, aiko i Emil. Coś jescze możecie polecić?

Gość gość
1. Globstory 2. Gdzie bądź 3. Podróże Busem Przez Świat 4. Weronika Truszczyńska 5. Rullaman (na wózku inwalidzkim) 5. Paweł Gołdych 6. Pod niebem Malagi

Gość gość
Zapomniałam , Truszczyńska też lubię oglądać Pod niebem Malagi?dzięki muszę zerknąć.

Gość gość
7. Tur-tur - Polka w Turcji 8. Dio&Alex (Grecja) 9. Ja Ci Dam Japonia

Gość gość
Gdzie badz to wedlug mnie jest obecnie najlepszy kanal o podrozach na yt. Globstory tez jest super profesjonalistka w kazdym calu, ale gdzie badz lubie bardziej za luz i poczucie humoru. Reszta to kanaly mono na temat jednego, konkretnego kraju.

Gość gość
10. Auspicjusz (Japonia) 11. BezPlanu 12. Hiszpania 360 14. Na Nowej Drodze Życia 15. Kaja Rehmus (Chiny) 16. Jak To Daleko 17. Magdalena Josselyn (USA) 18. Marcy Shan - Życie w Dubaju 19. Michał Sikorski 20. Pyra w Korei 21. z Wietnamu 22. Urban w Londynie 23. Vlog z Bankoku

Gość gość
24. Programista na wakacjach.

Gość gość
Mariola w podrozy Mateusz brzezinski

Gość gość
Jessa tu nuda - same tylko najbardziej popularne atrakcje i to tak, zeby sie nie pobrudzic. Jak emerytka w podrozy.

Gość gość34
Ja ogladam Weronike Truszczynska, Globatory, Pod niebem Malagi, KarolinaG i Miss Magdula.

Gość gość
Następny marketingowy wątek mający na celu promowanie nudnych kanałów którym nie przybywa ani wyświetleń ani subskrypcji.

Gość Izawilk

Obserwuje na insta Monia Mól która założyła kanał na Yt o tej samej nazwie. Dużo podróżuje. Widziałam, ze wrzuciła jakieś vlogi. :)

Gość Izawilk

Biedna dziewczyna nawet nie wie, ze o niej piszemy. Przykry jest poziom tego forum...