Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść na urodziny dziecka swojego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Czy nowa dziewczyna powinna iść na urodziny do dziecka swojego faceta, które odbędą się u jego rodziców, ponieważ jego była dziewczyna u nich wciąż mieszka? Taka sytuacja. Mój były 5 lat temu rozstał się ze swoją dziewczyną. Tuż po zajściu w ciążę zamieszkali u jego rodziców na poddaszu. Po rozstaniu każde się wyprowadziło, ale jego dziewczyna postanowiła tam wrócić na co wszyscy wspaniałomyślnie się zgodzili i mieszka tam do dziś. My w tym czasie kupiliśmy mieszkanie i wyprowadziliśmy się do innego miasta. Na każdą imprezę rodzinną włącznie ze świętami jest ona oczywiście zapraszana, a ja wychodzę stamtąd wściekła. Oczywiście cała prawie rodzina zaakceptowała sytuację i ją bardzo lubi. I kiedy powiedziałam basta. Nie chcę jej ciągle oglądać, nie będziemy tam jeździć jeżeli będą ją zapraszać, to ona sobie wymyśliła ze zrobi u nich urodziny dziecka. Wcześniej zawsze odbywały się na naturalnym gruncie, w jakim kulkolandzie. I teraz dylemat. Niech mój facet jedzie tam sam. Będzie zapewne cała rodzina, znajomi, impreza u jego rodziców, wszyscy będą się czuć jak u siebie w domu. Może zapomną, że istnieje. Czy się przemęczyć i pojechać. Dodam, że jak tam jesteśmy i ona zauważy, że się oddaliłam to już biegnie do mojego faceta z jakąś sprawą. Czy tylko mnie dziwi fakt, że kobieta po 30 nie czuję się głupio, że mieszka u obcych ludzi. Na tyle, że uważa, że należy się tym chwalić i zaprasza tam kolegów swojego syna z rodzicami???

Gość gość
boze jak mozna wziac faceta z dzieckiem, zawsze bedzie sie dla niego numerem dwa

Gość gość
iJego rodzina zawsze będzie miała z nimi kontakt,jej dziecko to przeciez ich wnuk.

Gość gość
Iczywiscie, ze isc. Przeciez to dziecko twojego mezczyzny. Byla bedzie zawsze miec z nim kontakty, poniewaz laczy ich dziecko. A jego rodzice sa dziadkami, wiec rowniez beda zawsze chetnie miec kontakty z wnukiem i oczywiscie jego matka. Jezeli nie jestes w stanie tego faktu zaakceptowac, to zwiazek nie ma przyszlosci.

Gość gość
Czy w tym wszystkim nikomu nie wydaje się dziwne, że była dziewczyna mieszka u rodziców swojego byłego chłopaka?