Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie mnie wysmiewaja ze jestem stara panna

Polecane posty

Gość gość

kpia ze mnie, wysmiewaja mnie, ironizuja, bo mam 34 lata i mieszkam z kotem:( nie mam chlopaka, meza ani dzieci

Gość gość
A czy posiadanie meza czy dzieci to cos lepszego?

Gość gość
zacznij też się z nich śmiać. doznania niezapomniane :D

Gość gość
Tak to już jest w dwudziestym pierwszym wieku... ;)

Gość gość
To sa niewychowani ludzie. W zyciu roznie sie toczy. I nie zawsze szczytem osiagniec jest rodzina. A czasem lepiej byc samej z kotem, niz z psychopata, badz draniem. Zycie to wpadkowa sytuacji, wyborow, przypadkow. Takze nie biczuj sie. Na milosc nigdy nie jest za pozno. Wiec wszystko moze byc przed toba. Ell.

Gość MxFa
Ja też chce być starą panną,a man dopiero 26 lat.Ale ja to chora psychicznie jestem więc to normalne.Nienawidze bachorów,nie chce i nigdy nie miałam chłopaka bo zawsze odrzucałam mimo powodzenia.Nie kręcą mnie śluby,urodziny i inne uroczystości. Jestem samotna i dobrze mi z tym.

Gość Rafa40
Polecam film "Serce nie sługa",facetem jestem ale łezki poleciała...

Gość marawstala
Na komediach romantycznych nie da sie płakać : )

Gość gość
Wszystko przed Tobą a najbliżej grób

Gość gość
Ja sie pogodzilam ze swoja samotnoscia. Boli nie, ze inni sie ze mnie nasmiewaja, najwiecej takich sytuacji mam w pracy i bardzo czesto sie to zdarza. Chyba nie mam dystansu do siebie, bo nie potrafie sie z tego smiac, predzaj zbiera mi sie na placz jak posiedze sama w domu i poprzypominam sobie niektore sytuacje.

Gość gość
oj tam oj tam ja tam nie narzekam nie mam faceta to nie na siłe mam szukać życie jest piekne.

Gość gość
Żeby się tak nie rozpuknęli od tego śmiechu. Strasznie dużo będzie do sprzątania. Teraz wszędzie pełno singli obu płci, czyli starych panien i kawalerów, nie tylko Polski to dotyczy, ale to już inna bajka. Głupiemu do śmiechu wystarczy, że ktoś pierdnie :-) :-) :-)

Gość gośćmad
Niech się śmieją :) Nic im do tego. Wiesz ile kobiet, chciałoby być na Twoim miejscu? Ciesz się życiem, miej jakąś pasję i śmiej się z niektórych :)

Gość gość
Mnie wysmiewali do 35 roku zycia, potem skazali na straty

Gość gość
A slyszalas co to asertywnosc? Postaw granice. Jasno mow:moje zycie to moja prywatna sprawa. Nie zycze sobie na ten temat słowa wiecej. Głośno i wyraźnie. Pocwicz w domu. Dasz rade rozprawic sie z nieokrzesancami. Ell.

Gość gość
brak kultury, twoje życie-twoja sprawa jak żyjesz innym nic do tego

Gość gość
Samotność po polsku to znaczy żony albo męża nie mieć. Gdzie indziej samotność znaczy jak jesteś sierotą, rodzina i wszyscy mają cię gdzieś, faktycznie nie masz nikogo na świecie

Gość gość
To zgłoś się do programu " Ślub od pierwszego wejrzenia" czy coś albo "Rolnik szuka żony" jak ci zależy na zamążpójściu, a jak nie to się nie zgłaszaj :-) Jeszcze jakiegoś niewydarzonego trafisz, szkoda zdrowia i nerwów, nie wiem

Gość gość
Właśnie tego typu programy mi uświadomiły ilu jest ludzi, szczególnie kobiet, desperacko poszukujących somebody to love

Gość gość
W różnym wieku ludzie, jak się bardzo chce to można :-)

Gość gość
oj tam oj tam ja nie stara panna z innej kategorii.

Gość Nów_____________
Zazdroszczą ci że nie jesteś SAMOTNA W ZWIAZKU, TO JEST DOPIERO PORAZKA, bo oznacza że ktoś sam sobie zgotował taki los a ty masz WCIAZ WYBOR I SZANSE na udane życie, oni już niebardzo. :)

Gość gość
na której wsi mieszkasz? znajomych też masz zaścianek pierwsza klasa

Gość gość
Wiem co czujesz, Autorko, bo mam podobnie, a chyba nawet gorzej. Ja również jestem po 30 i wytykają mnie palcami za starokawalerstwo. Rodzina spisała mnie na straty, sąsiedzi i znajomi rodziny drwią ze mnie. Doszło już do tego, że zaczepiają moją mamę a gdyby żył ojciec, pewnie i jemu nie daliby spokoju z mego powodu. Ty na szczęście nie musiałaś się bić z lokalnym elementem, bo nikt nie rozpuścił plotki o Twoim rzekomym homoseksualizmie. Ja musiałem, gdyż ponoć jestem pedał i nigdy mnie z kobietą nie widziano. W pracy też się ze mnie naśmiewają, jeszcze dodatkowo zorientowali się, że nadal jestem prawiczkiem, choć nikomu się nie przyznawałem. Teraz zamknąłem się w sobie, unikam znajomych i rodziny, wstydzę się swojej samotności. Tylko co ja poradzę, jak żadna mnie nie chciała?:( Do düpy takie życie:(

Gość gość
ja mam 34 lata i jestem starą panną. Znajomych mam na poziomie i nie słyszałam jeszcze od nikogo żadnej uwagi w tym temacie

Gość gość
dziś przeprowadź sie w normalne miejsce, zamieszkaj wśród ludzi bo na razie mieszkasz wśród bydła w jakiejś mentalnej oborze

Gość gość
No nie dziwię się kto by chciał takiego żabojada