Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piekne kobiety maja ciezko?

Polecane posty

Gość gość
Gosciu z 18.51 drugi czlowiek to wartosc, ktorej ty nigdy nie pojmiesz.

Gość gość
Gora, dol, oby gora nie okazala sie wiecznym dolem. Kafeteriuszu przejrzyj na oczy poki czas.

Gość gość
Taka piekna ryba, a ryba psuje sie od glowy.

Gość gość
gość dziś Gosciu z 18.51 drugi czlowiek to wartosc, ktorej ty nigdy nie pojmiesz. X Proszę ściślej.

Gość gość
Teraz powiem cos co cie ,,wkurzy"kafeterianko PRAWDA zawsze ZWYCIEZY, bo jest PIEKNA.

Gość gość
Scislej sie NIE DA!!!!!!

Gość gość
gość dziś Teraz powiem cos co cie ,,wkurzy"kafeterianko PRAWDA zawsze ZWYCIEZY, bo jest PIEKNA. X Dlaczego wkurzy? :D Na to czekam właśnie ;)

Gość gość
Mamy czas zwyciezczyni Pieknej Prawdy Szok Dramat tylko dla kogo. Piekne umysly niech mysla ile sie da.

Gość gość
gość dziś Gosciu z 18.51 drugi czlowiek to wartosc, ktorej ty nigdy nie pojmiesz. X Dobrze, że masy to pojmują :O A właściwie szkoda, że nie potrafią.

Gość gość
gość dziś Mamy czas zwyciezczyni Pieknej Prawdy Szok Dramat tylko dla kogo. Piekne umysly niech mysla ile sie da. X Szkoda, że owijasz w bawełnę tutaj :D Ale o jakiej prawdzie mówimy w śród ludzi, którzy cię nie znają? ;)

Gość gość
Mase to wyrabia sie na ciasto, ktore wszyscy z checia by zjedli

Gość gość
Gdyby tysiące nieznanych ci osób interesowało się tobą codziennie, w różnych miejscach na kuli ziemskiej to chyba nie byłby szok, tylko twoja czarna rozpacz :D ;)

Gość gość
O prawdzie ktora jest wylacznie twoim dramatem pospolitego kafeteriusza, ktory juz boi sie wlasnego cienia. Z bawelny jest dobra odziez, ale papugom wystarcza jedynie piora.

Gość gość
Radoscia jest znac jednego sprawiedliwego, niz miliony niesprawiedliwych kafeterianie, NIE przekonasz mnie do swego chocbys PEKL ze ZLOSCI.

Gość gość
Poza tym wiem jakie robie pierwsze wrażenie i czy jest pozytywne czy nie ;) Jest pozytywne. Staję się centrum uwagi, która do pewnego momentu jest podziwem ;) Do póki nie zjawi się rizsiewająca plotki zombie, a wtedy nie ma znaczenia już, że nawet bez make-upu "byłam" taka piękna ;) Ale nie byłoby problemu, już dawno pogodziłam się z głupotą ludzi, gdyby nie to, że szefowa teamu jest z dnia na dzień ciraz bardziej zazdrosna, niemalże chorobliwie (jest także mało atrakcyjna) i będzie próbowała wykorzystać to co może przeciwko mnie.

Gość gość
Jestes zbyt przewidywalny przez pospolitosc. Wole kafeterian SKROMNYCH a nie narzucajacych sie papug, ktorym brak wlasnego pomyslu na bycie jedna osoba.

Gość gość
I koło o na klawiaturze wychodzi śmiesznie :D gość dziś Dyrdymały.

Gość gość
gość dziś Na skromność jest miejsce tylko w normalnym środowisku ;) Btw możesz sobie woleć co tylko chcesz, jesteś wolnym człowiekiem :D

Gość gość
Uwaga jest w centrum uwagi, bo wisi nad przepascia !!!!!

Gość gość
piękne kobiety mają banalnie łatwe życie: miłość pojawia się szybko, zawsze ładne i zdrowe dziecko, dobra praca, zdane studia za wygląd itd.

Gość gość
gość dziś Jestes zbyt przewidywalny przez pospolitosc. Wole kafeterian SKROMNYCH a nie narzucajacych sie papug, ktorym brak wlasnego pomyslu na bycie jedna osoba. X Nie potrzebuje żadnego pomysłu na siebie, ani też skromności, która w moim wypadku jest wręcz niewskazana ;) I to nie ze względów technicznych bynajmniej (nie o to mi chodzi) - a psychologicznych - zważając na stopień zazdrości ludzi. Wyobraź sobie, że to czego ludzie ludziom zazdroszczą najbardziej jest właśnie wygląd? Wygląd i aparycja i o ile zwykle zazdroszczą z ukrycia, hejtując w necie przykładowo, o tyle gdy znajdą na kogoś "haczyk" nie znają już umiaru w swej zazdrości, której dają upust ;) Dlatego jestem bezwzględna, - to jest ewidentne naruszenie czyjejś godności, prywatności, człowieczeństwa i praw do wolności osobistych ;) Respekt, znasz to słowo? Poza tym o jakiej skromności mówimy, gdy w każdej pracy jestem jedna z najlepszych i gdzie w 2 dni potrafię ogarnąć 2 razy więcej niż zakres moich obowiązków? Po co mi poczucie skromności, gdy wolę poczucie dumy, które daje mi cholerną przewagę nad mocno średnią masą mało myślących ludzi? A zatem i poparcie ludzi ważnych? ;) (technologowie, menadżer, misterzy itp. mówią mi cześć z daleka :D ) Dla twojej informacji, to nie jest jedna strona medalu... moje zdolności działają na prostackie osoby jak płachta na byka (czyżby kolejna rzecz wywołująca zazdro? :O) No cóż... wiem jedno, oliwa zawsze sprawiedliwa, dlatego właśnie wygrywam... :);) Stoi za mną cały kosmos ❤️ Czuję jego moc...;)

Gość gość
gość dziś Uwaga jest w centrum uwagi, bo wisi nad przepascia !!!!! X No tak, chcieliby ;) Tylko, że ja nie urodziłam się wczoraj. Za dużo widziałam i już nie jednego i nie jedną ustawiłam do pionu, mimo że jestem bardzo delikatną osobą...;) A i przez wzgląd na moj***ardzo dobre wychowanie, brakuje mi ostrzejszego pazura, ponieważ jestem zbyt kulturalna i zbyt szybko wybaczam ;)

Gość gość
Zalosne pierdy kobiety która udaje że jej źle z powodu urody. Kogo ty chcesz nabrac? Jak cię dupa boli to się oszpec i skończ zakladac te durne tematy pustaku.

Gość gość
i o ile zwykle zazdroszczą z ukrycia, hejtując w necie przykładowo, o tyle gdy znajdą na kogoś "haczyk" nie znają już umiaru w swej zazdrości, której dają upust oczko.gif x Znam to gosciu :) Tak mialam przykladowo z zazdrosnymi babskami,jak osoba jest silna i pewna siebie,to trzymaja dystans.Ale jak wyczuja jakakolwiek "slabosc" to rozbestwia sie na maksa,moga byc jak takie zmije i juz tak latwo nie odpuszcza :D

Gość gość
Piekne kobiety maja w zyciu lekko, bo latwiej znajda prace, latwiej znajda bogatego faceta, faceci sa dla nich milsi, bardziej sklonni do pomocy.

Gość gość
gość dziś Gościu spróbuj być sobie silny walcząc z milionami, gdzie nie masz na sobie makijażu, a oni próbują traktować cię jakbyś był wymalowany do rewii... ślepe i tępe strzały...;) Rozumiem, jestem zbyt ładna w stosunku do wyolbrzymionych i nawarstwiających się w głuchym radiu plotek :D:P To im nie pasuje! I tutaj dopiero włącza się zazdro ;) Śmiech na sali. No i gdzie ta twoja prawda? Ja tu widzę totalny brak inteligencji i rozeznania w sytuacji. Czasami lubię ich ostrzej powkurzać, robię dość mocny makijaż, tzn. użyje linera, tuszu i podkładu i wtedy dopiero wyobraź sobie te tępe spojrzenia i zd***** xD Beka, muszę iść spać. Cierpienie to przesadzone określenie, raczej niedowierzanie to jest to, co wypełnia moją głowę ;)

Gość gość
Chciałabym się od tego uwolnić już, nawet nie musiałabyn już robić tego zaskakującego wrażenia, póki nie zostaje one zniszczone/zniweczone jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki... Ale ktoś naprawdę rzucił na mnie klątwę. I teraz wiem nawet kto... Domyśliłam się wszystkiego kilka dni temu, tzn. osoba ta sama niechcący się "wygadała", powiedziała o jedno słowo "za dużo". I właśnie tak to wygląda, jak czary. Przez chwilę jest normalnie, a potem znów to samo i ta zbliżająca się niewidoczna fala, która ogarnia i dominuje środowisko. Dokładnie tak to wygląda...

Gość gość
Jestes jednym z milionow, tak wiec to co robisz jest tylko milionowa powtorka masakrycznej prawdy. Kafeterianko musisz zakladac maski ,,prawdy"zeby ukryc prawdziwa twarz. I D Z P R E C Z skad przyszlo !!!!

Gość gość
Żeby czary mogły działać, musiał być jakiś początek i to bardzo wyolbrzymiony za pomocą tych właśnie czarów i był ;) Maski? Jakie maski? P.s. tą osobą nie jesteś ty ;) :D