Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

maffashion i jej mopsi nos

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy uwazacie ze operacja by艂a tylko dla kwesti zdrowotnych? czy raczej pr贸ba wyleczenia kompleksu? tez mia艂am prostowana przegrode i m贸j nos z profilu sie praktycznie nie zmienil, zmieni艂y sie tylko nozdrza. co myslicie o ca艂ej sprawie z mopsim nosem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jasne, 偶e by艂a to operacja urodowa. Sama operacja przegrody nosowej nie zmienia w og贸le kszta艂tu czubka nosa czy skrzyde艂ek :D To oczywiste :D Inaczej ka偶da osoba z kompleksami operowa艂aby sobie przegrod臋 nosow膮 na nfz zamiast buli膰 kilka tysi na operacj臋 plastyczn膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶da celebrytka z bo偶ej laski m贸wi 偶e przegrode prostowala. Serio?... Poczytajcie lepiej wykupione przez mopsa Rusin komentarze na pudelku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁ze jak pies. Od razu wida膰, ze to by艂a operacja plastyczna. Mia艂a 艂adny, lekko zadarty nos - ja bym chcia艂a taki mie膰. Mia艂a tak膮 fajn膮 dziewcz臋c膮 urod臋. Ta operacja by艂a zb臋dna. Teraz, z takim p艂askim nosem i napompowanymi warami (powi臋kszy艂a g贸rn膮 warg臋- te偶 nie wiem po co) wygl膮da podobnie do reszty klon贸w. Lalowato, a nie dziewcz臋co. Doda艂o jej to te偶 powagi. A du偶a g贸rna warga wygl膮da nienaturalnie. Jak dla mnie jest nadal jedn膮 z naj艂adniejszych blogerek (i najm艂odziej wygl膮daj膮cych). Ale straci艂a troch臋 po tych zabiegach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jasne, 偶e operacja plastyczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂o widac ze nos to jej kompleks bo na wszystkich zdj臋ciach by艂 retuszowany, ale rzeczywi艣cie teraz wyglada jak klon kardashianek tylko jeszcze koniecznie musi sobie biust i pupe zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

艢liczny ma teraz ten nos...Mo偶na wiedziec gdzie operowa艂a i jaki lekarz ?

Udost臋pnij ten post