Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meble kuchenne dziewczyny może znacie temat

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Może wiecie ile kosztuje tak średnio 3 m mebli kuchennych na wymiar.? Albo z Ilea. Tak tak wiem że ceny są różne ale pytam o średnia lub ile was kosztowały meble do kuchni. Dziekuje

Gość gość
W Ikei mogą Ci policzyć Twój projekt. Prawdopodobnie zapłaciłabyś około 4 000 PLN. 3500 PLN coś takiego. (Góra, dół, półki, koszyki. Oczywiście będzie taniej, jak weźmiesz tańsze drzwiczki, czy wykończenie. Ale to liczone i tak bez blatów...) Kuchnia to ważna część domu. I meble w kuchni wymienia się rzadziej niż w pokojach. Powinna być poręczna i przytulna.

Gość gość
3500-4000 ok myślałam że dużo więcej. Nie mam czasu by wybrać się do ikea

Ja jakoś nie ufam tym meblom z Ikei, ale ceny są rzeczywiście atrakcyjne, bo można nawet kupić szafki za 2,5 tys. Przykłady aranżacji można znaleźć na stronie. Ja robiłam projekt kuchni w firmie, która zajmowała się kompleksowo wszystkim - projektem, montażem, wyborem sprzętów kuchennych. Zapłaciłam nie mało, ale jestem zadowolona z efektu.

Gość gość
Ikea ma badziewne meble :/ z cienkiej plyty, okucia tez z czasem sie zuzywaja.. i tak naprawde nie wychodzi tanio bo ta cena jest za takie.. minimum. Jak sie chce zabudowe do sufitu czy nadprogramowa szuflade to juz jest problem. W woj lodzkim moge polecic ekipe robiaca meble na wymiar, dosc tanio.. tzn wychodzi cena jak za ikee ale jakościowo i ilosciowo dzien do nocy..

Gość gość
A ja kupiłam meble za niecałe 900zł i jestem zadowolona :D

Gość gość
ikea ma swój planner kuchenny więc sama możesz sobie zaprojektować kuchnię. Jest tam też jaki będzie jej koszt.

Gość gość
Też chcę kuchnię kupić. Podbija temat. Ile kosztuje kuchnia na wymiar? Te przykładowe 3 metry autorki?