Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham...i tak zostanie

Polecane posty

Gość gość

kocham...i tak zostanie

Gość gość
to dobrze, inna pokocha na poważnie

Gość gość
Witam i mam pytanie a właściwie kilka poznałem dziewczynę zakochałem się bardzo ona chyba też tak myślałem potem zaczęły dziać się rzeczy które mnie zmieniły mianowicie . Ona pracowała i studiowała co drugi weekend się nie widywalismy w pracy miała kolegę dodam że przebywamy za granicą pomimo tego że narzekała na prace często zostawala po pracy na piwie aż pewnego dnia dowiedziałem się że zaprosiła to na weekend do Polski ja dostałem SMS że to mię tylko koledzy i żebym uważał wytłumaczył mi to że nie myślała że mam coś przeciwko że to kolega ok pomyślałem zbliżały się walentynki kupiłem wyjazd do Włoch ale przed wyjazdem zobaczyłem jej Smsy z tym samym kolegą i flirt i buziaki walentynkowe w rezultacie nie powiedziałem jej o wyjeździe pokłucilismy się Zgłoś gość dziś Cdn. W krótkim czasie po tym po pracy włączyła tel nie odbierała po kilku godz. Zadzwoniła mówiąc żebym po nią przyjechał i dodała że nie jest sama i czy jej kolega może u nas nocować powiedzialem że nie odpowiedź że stawiam ja w niezręcznej sytuacji kolejna kłótnia czułem się jak nikt czy to jest normalne co robić jak się zachować jak zapomniec takie coś do tego doszły wiadomości że pisze z byłym że ma jego nagie zdjęcia dzwonil telefon którego przy mnie nie odbierała powiedzcie co myśleć jak się zachować jak zapomniec o tym ?