Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonajusta

Czy on jest normalny??

Polecane posty

Gość zrozpaczonajusta

Witam, jestem Justyna lat 22, moj chlopak ma 20 lat. Jestesmy razem jakies 2 lata juz, ale ostatnio stalo sie cos dziwnego. Kochalismy sie i gdy go lizalam tam, to powiedzial, ze brazowe oko tez, wtedy dalam mu w twarz plaskacza i ucieklam z pokoju. Wczoraj wnocy wrocilam ze sklepu, a on siedzial po ciemku powazny i powiedzial, ze jesli mu nie lize o***tu, to znaczy , ze naprawde go nie kocham. Podobno tak wyszlo w jakis badaniach ostatnio. Dal mi kilka dni na decyzje, albo to koniec, albo musze mu lizac o***t raz w tygodniu. Co mam zrobic?

Gość gość
Moj mi zrobil tak samo jakis miesiac temu, chodzi o ten miedzynarodowy ruch facetow Lick my butthole. Musialam to zrobic, bo go kocham

Gość gość
autorze lecz sie psychicznie

Gość gość
Autorko postu moim zdaniem powinnaś go zostawić! Jeśli On nie akceptuje tego że nie jesteś do tego zdolna. To najzwyczajniej nie jest ciebie wart. Sam jestem facetem ale nigdy nie zmuszałbym kobiety do wylizania o***tu! Jest to dla mnie wstrętne i nie do przyjęcia. Każdy ma jakieś hamulec lub ograniczenia których nie przekroczy i on powinien to uszanować!!

Gość gość
powinnas go zostawic chyba

Gość gość
Co za czasy , kiedy dowodem miłości jest lizanie o***tu... Szkoda słów. Poziom pozniżej wszystkiego. Autorko, jeśli naprawdę rozważasz jego propozycję i też uważasz, że takie mogą być dowody miłości, to liż let o***t - smacznego. Ale mam nadzieję, że nie dasz sobie zrobić wody z mózgu.