Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Camel Toe powinno być akceptowalne w miejscu publicznym?

Polecane posty

Gość gość

Czy może to największa wtopa jaką można zaliczyć?

Gość gość
Jaka wtopa jaka akceptacja to jest normalne zjawisko

Gość gość
Ja bym nigdy sobie na to nie pozwoliła. Byłoby to bardzo żenujące dla mnie.

Gość słonick
Powinien być za to mandat wynoszący 2 wielbłądy!

Gość gość
Ja jestem kierownikiem oddziału banku i zdarzyło się to raz u mojej pracownicy. Delikatnie musiałem zwrócić uwagę, bo uważam że żadne formy manifestowania swojej seksualności nie są dozwolone. Często się zdarza, że muszę upominać koleżanki aby nie miały takiego dekoltu lub nie ubierały się zbyt prowokacyjnie.

Gość gość
prowadziłam nudne szkolenie z RODO. Oczywiście nie powinno być nudne, bo toważny temat, ale uczestnicy nie musieli się tym interesować, a musieli uczestniczyć. Koniecznie chciałam coś zrobić żeby uczestnicy nie drzemali lub zajmowali się czym innym. Na drugą część szkolenia przebrałam się w moje nowiutkie jeansy biodrówki. Żeby z tyłu nie było obciachowo musiałam je co rusz podciągać i nagle czuję - stało się - szew wbił się w cipkę. Poczułam fajne drażnienie w głębi bułeczki. Widok nie wydawał mi się zbyt wyraźny, ale tylko mi się wydawało - nastąpiło ożywienie, panowie wodzili za mną wzrokiem i przy okazji słuchali uważnie. A ja ciągle w ruchu.

Gość PicoS
Zabronione powinno być i ma być pedałowanie w miejscu publicznym !!!

Gość gość
wczoraj w ikei widziałem fajną młodą laske w czarnych leginsach, które bardzo mocno wbiły jej się w cipke. Mi to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie, ona jednak zauważyła że sie gapie, ale ylko wymieniliśmy sie uśmiechami :)

Gość gość
mój facet lubi jak tak się prezentuję. Mnie to zawstydza, ale jego to kręci jeszcze bardziej. Np. kupuje mi legginsy biodrówki, no i mam wybór - jak poprawiam żeby nie wystawały stringi z tyłu, zwykle wybieram ten wariant zachowania, to w pewnym momencie wbijają mi się w cipkę i poprawianie działa tylko na chwilkę. Mówi że wyglądam rozkosznie - bezwstydnie, ale jednocześnie bezpretensjonalnie kobieco naturalna. Lubi i podkreśla jak wtedy ładnie prezentuje się mój wzgórek łonowy - wytrenowany płaski brzuszek i ta miękka i wyraźnie zaznaczona wypukłość nad przecinkiem bułeczki.

Takie klasyczne Camel Toe to siarą jest jednak mieć :O

Gość nie_kobieta
Ciekawe czy kobietom camel toe może sprawiać przyjemność? Jak kobieta się porusza, to chyba ma tam lekki masaż. Napiszcie panie jak to jest. Może to indywidualna sprawa.

Gość gość
Te, ty wyzej a jepnął ci kiedyś ktoś solidnego lepa na ryja?

Gość gość
no może rzeczywiście w pracy np w banku nie wypada, ale bez przesady, prywatnie to coś jak obcisłe spodenki, głęboki dekolt lub chodzenie bez stanika w lecie. Moim zdanieniem sexi :) mojego męża tez :)

Gość gość
pełna zgoda z poglądem jw. W swobodnych sytuacjach i otoczeniu jest ok. Mój facet uwielbia jak na wycieczki e plener zakładam jegginsy udające jeansy, ale cieniutkie, elastyczne. Nie od razu, ale w trakcie wyprawy, w ruchu, po którymś poprawieniu nagle wdzierają się między moje płateczki. Czuję przyjemne drażnienie, no i mam świadomość jak się prezentuję.

Gość gość
Do tej pory myślałem, że cameltoe wychodzi tylko przypadkowo i jest bardzo niepożądane, a tu proszę...

Gość gość
mi nigdy nie chce się robić rano przebieżek. Znalazł się sposób na mobilizującą ekscytację przy porannym treningu - rano z łóżka tylko legginsy i top - wszystko na gołe ciało. Taki stroj który dokładnie przylega do ciała. Bezlitośnie widać bułeczkę i przynajmniej delikatną szorstkość sutek. W ruchu czuję się dosyć swobodnie spotykając stałe osoby z osiedla, ale porozumiewawcze spojrzenia i uśmiechy sympatycznie zdradzają że nie uchodzi nic ich uwagi.

Gość gość
koniecznie biegaj koło moich okien :-)

Gość gość
biegam koło twoich okien, ale ty leniu śpisz zamiast pobiegać ze mną.

Gość gość
Poziom infantylizmu powala tutaj. Szczuja wszędzie p**dziskiem a później udają niewiniatka walcząc z seksizem. Banda idiotek.