Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie sa zalety w byciu kobieta bo dla mnie zadne

Polecane posty

Gość gość

i szczerze wolalabym byc mezczyzna, miec innych w d***e i wymagac, czuc sie lepsza od kobiet, jakas rzadzic i wymagac posluszenstwa i miec szacunek itp.

Gość gość
Dla mnie takie że mogę nosić spódnice i długie włosy. To by było na tyle. Reszta to same wady

Gość gość
hehe no ja tez w sumie to, ze mamy duzy wybor fajnych ciuchow, ale co mi z tego, jak za ladnie wygladac juz nie chce bo wole nie byc oceniania tylko za moj wyglad. tak, same wady, zgadzam sie, fajnie maja mezczyzni bo za duzo nie czuja poza checia spuszczenia sie i zeby jakas ich sluchala, ja mam okres i mam dosyc bycia kobieta, ktora jest tylko od tego, zeby byla wykorzystywana i oceniana przez spoleczenstwo.

Gość gość
jestem narzedziem, dziura,, obiektem i chuj z tym zrobie, jedynie mozna zmienic plec.

Gość gość
Można lezec i bawic sie swoimi cyckami.

Gość gość
Wszystko, dosłownie WSZYSTKO, można załatwić ładną buzią i dekoltem. Ostatnio załatwiłam sobie w ten sposób wizyte na NFZ u specjalisty, do którego kolejki są na dwa lata w przód. Byłam w piątek- baba mnie zapisała na 2020 r. Byłam w poniedziałek, kiedy w rejestracji siedział facet- jestem zapisana na styczeń 2019, czyli za dwa miesiące :)

Gość gość
No ja w sumie też wolałabym być mężczyzną. Kobiety są do d**y. Nudne, sztywne, fałszywe, a chłopcy wspierają siebie na wzajem i mają głupie ale śmieszne poczucie humoru. Dlatego wolę towarzystwo chłopców niż dziewczyn. Wolę pośmiać się z głupich żartów niż obgadywac inne dziewczyny.

Gość gość
22:18 a ja tam wcale nie uwazam, ze kobiety sa do d**y, tylko czesto mamy wyprane mozgi przez spoleczenstwo i musza rywalizowac, nie obudzily sie ze nie musza zebrac o uwage jakichs dupkow co maja je za worki na sperme i wola zadowalac wszystkich, mezczyzn i otoczenie zamiast myslec o sobie, ja tam wole wspierac kolezanki i czuc babska solidarnosc

Gość gość
22:13 Nie każda chce z siebie robić wycieraczke i ściere załatwiając wszystko cyckami i ustami

Gość gość
Można jeszcze być Michałem Szpakiem i mieć wszystko, ciuchy, długie włosy i być jednocześnie mężczyzną