Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta nigdy nie zaprosi faceta nawet jeżeli on jej się podoba?

Polecane posty

Gość gość
Sa ludzie ktorzy sa mili i empatycznie nastawieni. Czesto sie usmiechaja maja, dobry humor ktorym sie dziela. Nie myl tego z zainteresowaniem blizsza relacja czy zwiazkiem.

Gość gość
Dlaczego do k.nędzy nie weźmiesz jej na boczek i szczerze nie porozmawiasz? Niech ci powie co stoi za jej zachowaniem, jeśli faktycznie non stop zaczepia i wysyła sygnały. Już raz próbowałeś ją zaprosić, więc zdradziłeś się ze swoimi intencjami czyli najtrudniejsze, wydaje się masz za sobą. Niech ci w końcu szczerze powie co kryje się za jej zachowaniem bo jeśli nic to nich da ci spokój i traktuje jak powietrze.

Gość gość
18:50 Masz rację chyba tak zrobię, w końcu jakaś normalna rada. Jak mnie wysmieje albo znowu się wykręci czymś to będzie skreślona.

Gość gość
jestes walniety na glowe i to ostro takiej fantzji to szukac ze swieca wiele kobiet tak robi i naprawde nic to nie oznacza moze po prostu wracasz z pracy ta sama droga i chce miec frajera na podwozek a ty sobie wymysliles w tej pustej glowie ze ci sie prawie chce oswiadzczyc :D

Gość gość
Ona chciała żeby to zostało między nami, także na zbyt wiele sobie nie mogę pozwolić tam gdzie się widujemy.

Gość gość
Gdybyśmy razem nie pracowali to ja bym sprawę już dawno załatwił.

Gość gość
up

Gość gość
Kobiety sa jak biali rasisci w latach 1950 uwazaja sie za rase nadludzi. Dzis kobiety chca aborcji bo nie uwazaja dzieci za ludzi, dyskryminuja mezczyzn bo nie uwazaja ich za ludzi.

Gość gość
baby to chuuje z fajnymi tyłkami