Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta nigdy nie zaprosi faceta nawet jeżeli on jej się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Ja już spróbowałem, nie chciała. Dlaczego nie powie mi wprost. Tylko pouśmiecha się, postrzela oczami, pare razy odezwie i myśli że drugi raz mam się ponizać? Przecież tak samo może zrobić po raz drugi.

Gość gość
Ile jeszcze tych tematów frajerskich? Nie masz godności człowieku.

Gość gość
Co zrobiłem, że nie mam godności?

Gość gość
Skoro nie chciała kiedy ty zapraszałes to ma chcieć sama cię zaprosić? Czy ty posiadasz mózg?

Gość gość
Wiem że jest zakochana we mnie na 100%

Gość gość
Prawiki na kafe ci tak powiedziały czy kobiety lubiące fantazje romantyczne a ty uwierzyles? Biedak.

Gość gość
Jeśli jest w Tobie zakochana to dlaczego nie chciała?

Gość gość
Do trzech razy sztuka. Może jest nieśmiała albo coś. Myśli, że jak trochę poudaje niewiniątko to tobie się to spodoba jeszcze bardziej. Są momenty w życiu gdzie swoją dumę musisz schować do kieszeni. Kto wie może dla ciebie to ten moment. Podejdź jeszcze raz. Nie wiem, takie już jest życie. Ja chyba nie dałabym rady podejść do chłopaka. Chociaż teraz chyba chłopcy też zaczynają się bać. Szkoda trochę. Spróbuj jeszcze raz, jeśli chcesz. Ona tego nie zrobi.

Gość gość
To są pewnie urojenia zakochanego mózgu autora który pieprzy to samo od miesiecy. Skoro odmówiła to jej nie zależy i ma cię w d***e wiec nie wiem po co tworzysz scenariusze. Zaproś drugi raz i się przekonaj na własnej skórze jak drugi raz odmówi. Naprawdę liczysz że ona cię zaprosi gdziekolwiek? Jesteś doprawdy zabawny w tej swojej naiwności.

Gość gość
Zaprosiłeś ją ale tylko w swojej wyobraźni.

Gość gość
To po co niezainteresowana kobieta, która wie, że się podoba kręci się obok, wymyśla preteksty żeby zamienić słowo, wita się z uśmiechem? Bawi się? Nie sądzę ryzykowała by niepotrzebne plotki. Czy nie powinna unikać, być oschla żebym sobie coś nie pomyślał? Mimika i spojrzenie ją zdradza. Widze na codzień jak zachowuje się do osób obojętnych.

Gość gość
Może za wysokie progi, nie możesz sobie skromniejszej laski znaleźć?

Gość gość
moze chciec, ale nie kocha cie przeciez, nie zrobi wszystkego zeby latac jak nie wie co czujesz do niej :P ja tak miewalam, ze bylam zauroczona w kims, rozmowa, kontakt z taka osoba byl przyjemnoscia, dostarczal tyle przyjemnych emocji, nieraz obecnosc tej osoby mi wystarczala :P a na wiecej nie mialam nadziei, nawet nie liczylam, nie czulam sie godna wiecej.

Gość gość
Ja w ogóle nie szukam, nie mam parcia na związek ale tak wyszło.

Gość gość
Czasem jest tak że i 2 podejścia nie ma bo mamy w********* w księżniczki. Jeżeli laska jest normalna i ma w głowie coś więcej niż insta gram to za pierwszym razem da się zaprosić a jak nie to niech spieda,la.

Gość gość
Nie dać się zaprosić mężczyźnie na kawę? to nie jest księżniczka tylko jakiś dzikus i przeważnie resztę życia poźniej spędzają na siedzeniu przed netem :D

Gość gość
Nie jestem jakimś desperatem, tylko okazywała zainteresowanie dlatego podszedłem i zostałem odrzucony. Stąd już nie wiem co myśleć.

Gość gość
Nic nie myśl. Będziesz zdrowszy

Gość gość
Ciężko tak żyć..

Gość gość
Kto tak mowi ze kobieta nie zaprosi--a czy ktos mnie sprawdzal ilu facetow juz zaprosilam nie tylko na kawe, ja wole do siebie zaprosic niz byc zaproszona bo w swoim mieszkaniu pewniej sie czuje

Gość gość
Dobrze mieć wyj****e :classic_cool: współczuję ludziom spraw sercowych i wszystkiego co się z tym wiąże. To wszystko jest żałosne.

Gość gość
dziś Ale to mężczyźni są zdobywcami i nie chcą być zapraszani tylko głupie feministki sobie tak wmawiają że facet to lubi, ale to facet ma zapraszać a nie iść do domu feministki która mu coś każe :D

Gość gość
Będę miał wyj****e to pójdzie do innego

Gość gość
Głupi wszędzie pójdzie :D

Gość gość
Nie chce żeby poszła

Gość gość
do was to dzisiaj trzeba z adwokatem i kamerą podchodzić

Gość gość
Jako facet , napiszę wam dlaczego kobiety nie chętnie zapraszają facetów do rozmowy inaczej , dlaczego nie podrywają facetów. Facet to taki typ człowieka gdy kobieta , młoda dziewczyna go poderwie i dojdzie do czegoś po jakimś czasie , to ta dziewczyna niech się ma na baczności gdyż każdy znajomy znajoma będzie wiedział o tej dziewczynie wszystko z detalami . Faceci to najgorsi co roznoszą pierdoły na temat dziewczyn zapoznanych . Każda dziewczyna się tego boi , gdyż przeważnie facet psuje opinię dziewczynie . A jeszcze gdy dostanie tego czego pragnie , to zazwyczaj ona jest przegrana i musi uciekać . Jeżeli piszę nieprawdę zaprzeczcie , owszem znajdą się mądrzy mężczyźni nawet młodzi , lecz na 100, może dwoje jest uczciwych .Macie odpowiedz dlaczego kobiety nie chcą podrywać