Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni tęsknią za swymi kobietami?

Polecane posty

Gość gość
Dziś, kiedy mu napisałam, że mu nie ufam i że nie satysfakcjonuje mnie nasz konrakt na zasadzie jednego smsa dziennie lub wymuszonej rozmowy o pogodzie, to mi odpisał, że zamiast narzekać może powinnam zrobić coś żeby to zmienić. Hm, czy tak reaguje zakochany i stęskniony facet? Raczej nie. Odpisałam, że skoro w dalszym ciągu nasz kontakt ma tak wyglądać to urywam go całkowicie. I bez odzewu, widocznie mu to na rękę:/

Gość gość
Olej goscia i po sprawie jak mu bedzie zalezec na tobie to znajdzie sposob aby wszystko naprawic i sprawic abys czula sie kochana zycie jest zbyt krotkie aby tkwic w ukladzie bez przyszlosci i marnowac szanse na byc moze cos pieknego trzymaj sie i mysl o sobie przede wszystkim

Gość gość
23:06. Jesteś kowalem własnego lasu. Zburzyć związek można jednym słowem. Odbudować czasami się już nie da. Nie rozumiem dlaczego posądzasz swojego chłopaka o coś beż żadnych dowodów. To jakby ciebie tutaj nazwano złodziejką i dupodajką. Czy to jest uczciwe? Totalny brak zaufania i honoru.

Gość gość
01:12 O nic go nie posądzam. Nie odpowiada mi jedynie częstotliwość i sposób komunikacji ze mną. Wydaje mi się, że facet deklarujący miłość i tęsknotę, przebywający z daleka od domu domu, rodziny powinien dać od siebie trochę więcej niż tylko sms. Też pracowałam za granicą i znam realia tam panujące. Człowiek, który tam przebywa i zostawia w Polsce rodzinę niesamowicie tęskni. Tak było ze mną. W trakcie pracy, co chwile zerkanie na telefon czy aby nie napisał, albo myśli się co napisać aby sprawić przyjemność ukochanej osobie oraz zapewnić ją o swoim uczuciu. Wychodzę z założenia, że jeśli nie ma tej tęsknoty, to albo rzekome uczucie jest fikcją, albo czas i uwagę skupia na czymś lub kimś ważniejszym.

Gość gość
1:12 widocznie twoje uczucie do niego też jest fikcją skoro zrywasz z nim kontakt bez powodu

Gość gość
01:42 Wiesz dlaczego to zrobiłam? Ponieważ chciałam sprawdzić jego reakcję. Przez moment się łudziłam, że może skoro mu naprawdę zależy to będzie w jakiś sposób oponował lub starał się załagodzić sprawę, ale nie, od tamtej pory cisza. Tym samym utwierdził mnie w przekonaniu, że mu nie zależy, a decyzją o zerwaniu kontaktu tak naprawdę go wyręczyłam.

Gość gość
Spoko. Idź już spać . Nie zamęczaj się. Jutro będzie nowy dzień. Nowe siły i wyzwania. Jakoś ci się życie ułoży. Co się stało to się stało. Będzie dobrze. Pozdrawiam Pomyśl o czymś miłym przytul się do dziecka i postaraj się zasnąć. Dobranoc.

Gość gość
Kazdy facet inaczej sie zachowuje ,jezeli nie dzwoni to raczej ma cie gdzies