Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_13

Czy jemu zależy na rozmawianiu ze mną?

Polecane posty

Poznałam ostatnio przez internet chłopaka w moim wieku, okazało się, że mieszkamy dość niedaleko siebie. Wymieniliśmy się facebookiem i piszemy od paru dni. On wydaje się być bardzo miły i całkiem spoko, z wyglądu też nawet mi się podoba, ale... Ja jestem taką osobą, że bardzo szybko się angażuję w każdą znajomość i mimo, że znamy się krótko, to mogłoby mi być dość przykro, gdyby niedługo mnie olał. Nie wiem o co może chłopakowi chodzić, bo codziennie pisze z rana 'milego dnia' i potem wieczorem zaczyna ze mną rozmowę, wygląda jakby czekał aż mu odpiszę i bardzo szybko mi odpowiada, ale ja cały czas się czuję jakbym to ja ciągnęła tak naprawdę tę rozmowę i zadawała mu jakieś pytania itd. Nie wiem czy chodzi o to, że on jest trochę małomówny, czy pisze ze mną tak z nudów albo od niechcenia, czy może ja mam jakieś dziwne oczekiwania i za dużo gadam ogólnie. Czy myślicie, że lepiej urwać z nim kontakt, żeby nie być potem w jakiś sposób zraniona, czy dać mu szansę, żeby się rozgadał lub zaakceptować, że pisze mało i mieć nadzieję, że to nie dlatego, że jest znudzony?

Gość gość
Czy myślicie, że lepiej urwać z nim kontakt, żeby nie być potem w jakiś sposób zraniona x Urwać. Zainteresowany kobietą facet ciągnie ją na spotkanie w realu. Zresztą, czuć to nawet po formie rozmowy. Sama już sobie odpowiedziałaś - on Cię trzyma w zapasie, albo jako zapchajdziurę. Byłam w podobnej sytuacji, facet nadskakiwał mi aż 3(!) lata, by się dobrać, po czym od razu porzucić.