Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gooooosia

Polecane posty

Gość gość

Gooooosia wyznała ostatnio przy herbatce, że... zamknęła skrytkę pocztową, bo musiała za nią płacić, a firmy nie przysyłały jej żadnych produktów, zaś widzowie mało już słali i zbyt często dopytywali się czy ich paczki do niej w ogóle doszły, bo nic o tym nie wspomina w filmikach (i jak się domyślam w prywatnych wiadomościach do tych widzów) :-) Trochę mnie to wszystko rozbawiło. Gosia ma zdaje się ok. 30 lat a jest taka naiwna! Myśli że można mieć coś za darmo! Otóż nie, nic nie ma za darmo. Ja kiedyś już pisałam, gdy jeszcze była moda na wysyłanie paczek you tuberkom (swoją drogą to chore żeby obcemu człowiekowi coś wysyłać), że nikt by im tego nie wysyłał, gdyby nie było to otwierane na wizji, a najlepiej jeszcze z podaniem nicku bądź nazwiska kto taką paczkę był skłonny wysłać. Dziwi mnie że Gosia o tym nie wie, nawet się nie domyśla, że jeśli ktoś zrobił jej prezent, to chciałby chociaż usłyszeć "dziękuję". Trochę tak jakby nie szanowała swoich widzów - niestety. Pokazała też ostatnio perfumy które dostała od jakiejś firmy (zdaje się że 3 różne flakoniki) i powiedziała o tym dopiero dziś, przy czym dziwi się, ze firma więcej się nie odezwała. Tak jakby nie rozumiała, że miała zrobić reklamę tym rzeczom w tamtym momencie, a nie w zaciszu domowym pryskać się tym i to tyle. Nie wiem na jakiej planecie ona żyje, ale trochę mało ogarnia. Także strzeliła focha widzom, ale pewnie też dlatego nie otwierała nic na wizji, bo prezenty od fanów były w stylu - stare graty które od 10 lat przeleżały w szufladzie a z sentymentu żal było wyrzucić je na śmietnik. Zwykle coś takiego pokazywała. Mnie też byłoby wstyd coś takiego pokazywać.

Gość gość
urzekła mnie twoja historia

Gość gość
To historia Gooooosi.