Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu jakas brzydka kretynka sie na mnie z zawiscia patrzyla w sklepie...

Polecane posty

Gość gość

nie mogla tego przebolec,ze ma brzydki ryj.

Gość gość
Dzisiaj sklepy nie są zamknięte

Gość gość
W Niemczech sa otwarte.

Gość gość
To kiełbasa znów ma rzut bo mieszka w dojczlandzie. Zjeb.

Gość gość
A może się zastanawiała czy jak należy tyle tapety o ty to będziecie wyglądać jak blizniaczki

Gość gość
To była Niemka?

Gość gość
15:41 Haha już wiadomo dlaczego kiełbasa jest najpiękniejsza na dzielnicy damą :D:D wtedy to ma sęs.

Gość gość
gość dziś To była Niemka? x Najwyrazniej tak.Nie byla moze az taka brzydka ale tak sie na mnie patrzyla urazona i ze zloscia..jak ja dobrze to znam.

Gość gość
Może to dlatego że Niemki to raczej Polek nie lubią, jesteś pewna że olśniłaś ją zwoją urodą?

Gość gość
15:41 Haha już wiadomo dlaczego kiełbasa jest najpiękniejsza na dzielnicy damą smiech.gifsmiech.gif wtedy to ma sęs. x No dlaczego ? Niemki wcale nie sa brzydsze od Polek.

Gość gość
gość dziś Może to dlatego że Niemki to raczej Polek nie lubią, jesteś pewna że olśniłaś ją zwoją urodą? x Tak.Znam ten rodzaj spojrzenia.

Gość gość
Do 15:52 jeżeli nie jesteś brzydsza od Niemek to faktycznie współczuję tobie wyglądu, ja widzę Niemki na co dzień i wiem jak wyglądają , są dużo brzydsze od Polek do tego nie mają gustu i często nadwagę.

Gość gość
Do 15:54 tak po wyrazie twarzy wiedzisz co kto myśli, to są już urojenia i to się leczy

Gość gość
ja widzę Niemki na co dzień i wiem jak wyglądają , są dużo brzydsze od Polek do tego nie mają gustu i często nadwagę. x To w jakiej dziurze ty mieszkasz ? Regularnie odwiedzam Polske i nieraz juz stwierdzilam,ze Polki nie sa ladniejsze.Tu i tu mozna spotkac zaniedbane,grube baby,ale tak samo jest tez duzo bardzo ladnych,atrakcyjnych kobiet.

Gość gość
gość dziś Do 15:54 tak po wyrazie twarzy wiedzisz co kto myśli, to są już urojenia i to się leczy x Zadne urojenia.

Gość gość
Jesteś wredna od razu że mieszkam w dziurze sama mieszkasz w dziurze i jak twierdzisz że Niemki są ładne to i może w porównaniu do ciebie są i ładne,

Gość gość
Do 17:05 wiem że nie zdajesz sobie sprawy że swoich urojeń ale idź do lekarza on potwierdzi twoje obłąkanie

Gość gość
gość dziś Jesteś wredna od razu że mieszkam w dziurze sama mieszkasz w dziurze i jak twierdzisz że Niemki są ładne to i może w porównaniu do ciebie są i ładne, x No wlasnie w porownaniu do mnie wiele Niemek jest raczej brzydkich,tak samo jak Polek :)

Gość gość
Może wśród brzydkich Niemek twoja brzydota nie jest taka widoczna,

Gość gość
gość dziś Może wśród brzydkich Niemek twoja brzydota nie jest taka widoczna, x No wlasnie wsrod brzydkich Niemek moja atrakcyjnosc jest jak najbardziej widoczna :)

Gość gość
Tak, wmawiaj sobie dalej że jesteś najładniejsza a wszyscy mają Ci uwierzyć na słowa bo jak nie to znaczy że są zawistni. Pełno tu takich dziewczyn co uważają się za co najmniej 8/10 a tych 8/10 i więcej w realu jest bardzo mało, Polki zresztą mają zawyżone poczucie własnej wartości, nawet przeciętna uważa się za superatrakcyjną. Polki są jedne z najbrzydszych w Europie, właśnie obok Niemek i Angielek.

Gość gość
Nigdzie nie napisalam,ze jestem najladniejsza.Czytaj ze zrozumieniem.