Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie tematy poruszacie z mężem nie licząc dzieci, spraw rodzinnych, pracy

Polecane posty

Gość gość
My rozmawiamy o aferach, przewalkach, niespelnionych obietnicach PO

Gość gość
do 18:34 ja sie wypowiadalam o 17:24 i ja akurat mam dziecko, mieszkajace z nami, 9-letnie...

Gość gość
Ostatnio rozmawiamy o mojej płycie. Jestem lekarzem, obecnie nagrywam własną płytę, bo to moje hobby. Dużo też rozmawiamy o genetyce, bo dodatkowo studiuję biochemię.

Gość gość
Ja dziś rozmawiałam z mężem o rybach. Jutro dzieciaki maja wolne, więc pobudka o 5 rano i jedziemy nad staw na ryby.

Gość gość
A czemu dzieci jutro maja wolne?

Gość gość
Bo niektóre szkoły maja jutro wolne. Dni wolne do dyspozycji przez szkołę. Akurat nasi maja wolne.

Gość gość
rozmawiamy o kotach (to sprawy rodzinne?), o pracy, sporo o muzyce, o historii (wspólne hobby), o planach na przyszłość, o tym co danego dnia widzieliśmy, czytaliśmy, robiliśmy, o indywidualnych hobby...

Gość gość
nie slyszalam zeby rodzice malych dzieci rozmawiali o filmach x No bez jaj :)

Gość gość
to pewnie ta sama babka co twierdzi, że matki muszą być powazne :D

Gość gość
rozmawiamy o kotach (to sprawy rodzinne?) x Jak najbardziej! :)

Gość gość
Rozmawiamy jak większość par, przynajmniej tych w miarę dogadujących się. Ostatni temat z wczoraj to samochody elektryczne, silniki diesel. I to, że samochody elektryczne były już na samym początku rozwoju motoryzacji. Takie tam.

Gość gość
Do 18:34 Czy Ciebie łączy coś z mężem oprócz dzieci? Sądząc po twojej wypowiedzi chyba nie. Współczuję....

Gość gość
U mnie to akurat wygląda dość ciekawie, ja jestem germanistką, a on rusycystą, więc mamy zainteresowania językowe i wierzcie albo nie - lubimy rozmawiać o lingwistyce. To jeden z takich tematów, ale gadamy też o ostatnio przeczytanych książkach. Ostatnio pasjonujemy się kryminałami, wczoraj roztrząsaliśmy sprawę chłopca z kartonu. I oczywiście zwykłe, bardziej "normalne" sprawy.

Gość gość
No chyba dzieci to jak najbardziej podstawa zwiazku, oczywiscie tez wspolne gospodarstwo, do innych spraw ma sie rodzicow, rodzenstwo i przyjaciol i z nimi gada na tematy niedotyczace dzieci i domu.Taki jest porzadek w zyciu, tak jak w pracy na zebraniu rozmawiasz o pracy a nie planach na weekend, o tym mozesz na przerwie i nie z kazdym

Gość gość
do 16.49. dobre, naprawdę dobre. a o seksie mogę gadać z mężem, czy to tylko domena kochanka? a o waginie mogę gadać? czy tylko z lekarzem?

Gość gość
do 17.17, dobre! Rozumiem ze jestes dmuchana lala a ojciec twoich dzieci wibratorem?

Gość gość
A co to za rozmowa o waginie?Jaki leki na grzybice poleca?czy moze ksztalt i kolor a charakter i przyszlosc?

Gość gość
oczywiście, że o kształcie, czy dzisiaj jest czerwona czy różowa. czy dobrze sobie umyłam albo czy mam długie włosy wokół o***tu

Gość gość
nie jestem dmuchaną lalą, ale sztucznego dmuchanego mam. I teraz sama nie wiem czy gadać o tym z mężem czy darować sobie

Gość gość
Jak twoj maz ma jakas lale w szafie to chyba nie bedzie zazdrosny, powiedz mu o swoim przyjacielu, moze trojkacik?przynajmniej ten trzeci bedzie milczal, a faceci nie znosza gadania

Gość gość
My mamy syna 8 lat ale mało o nim rozmawiamy, dużo za to rozmawiamy z nim. Spędzamy ze sobą ponad 15 godzin na dobę. Sen to 6-8 godzin. Rozmawiamy o sprawach codziennych-np wycieczka rowerowa, lokatorach którym wynajmujemy dom a którzy mnie ostatnio wkurzaja, o remoncie, czasem o pracy, o przeczytanych książkach, o filmie, o tym co było kiedyś...

Gość gość
zaśmiecasz temat wywłoko

Gość gość
8 latek to juz duzy, ma kolegow pewnie i zainteresowania, ale chyba jest inaczej przy niemowlaku lub chocby dwulatku a tym bardziej noworodku, na pewno nie ma innych tematow rozmow wtedy.Mimo ze z noworodkiem nie ma kontaktu a to starsze dzieci sa fajniejsze

Gość gość
Rozmawialiśmy o tym, że moglibyśmy wspólnie pouczyć się angielskiego w ramach podnoszenia kwalifikacji :-) Wspominaliśmy nasze wakacyjne wojaże - Kretę i weekendy nad jeziorami w Wielkopolsce. Obgadywaliśmy trochę rodzinę, a wczoraj na cmentarzu komentowaliśmy, jak wiele osób odeszło przedwcześnie - sądząc po datach na nagrobkach. Dyskutowaliśmy o ludziach cierpiących na demencję, o pomysłach na obiad w niedzielę i planach na następny weekend.