Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja myślałem, że dzisiaj jest święto zmarłych a nie święto świecenia tyłkiem

Polecane posty

Gość gość

No więcej jak połowa kobiet, które mijałem na cmentarzu to przyjechała tylko po to, aby pokazać swoje półnagie poślady albo cycki. Mistrzynią była jakaś 18-20 latka, która na cmentarz przyszła ubrana w sukienkę z dekoltem dosłownie do pępka, tak, iż boki jej dużych, sylikonowych piersi były doskonale widoczne. I jeszcze szła w taki sposób, aby maksymalnie wypiąć swoje "wdzięki" xD No ja piehdole, kuhva, serio kobiety?

Gość gość
wszystkie kobiety pytasz?to tak jakby nazwac wszystkich facetów debilami,za to co tu napisales :O

Gość gość
Żadne takiej nie widziałam dziś. Każdy widzi to co ma w głowie a ty jesteś głodny i o chlebie myślisz. Poza tym dziś wszystkich świętych a nie zmarłych a to różnica zasadnicza.

Gość gość
No faktycznie może nie dekoldy, ale bardzo mini spódniczki do tego rajstopy pończochowe, gdyby były kryjące czarne to spoko.

Gość gość
znów zdjęcie kału

Gość gość
Czy na tym forum może być normalnie? Ile czasu ten fan kału jeszcze będzie terroryzował tematy?

Gość gość
Aż zeżresz moje gó\wno i zdechniesz :)

Gość gość
jak będę tam już leżał to będę se jako duszek oglądał kobitki i zaglądał im pod kieckę mmm