Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadze o facetach.

Polecane posty

Gość gość

Facet ktory nie szanuje kobiet, sam sie nie szanowal w przeszlosci i to swiadczy o nim, ze sam jest smieciem i czlowiekiem niewartosciowym. Wartosciowy facet szanuje kazda kobiete!

Gość gość
Szanuje się ludzi tak samo bez względu na płeć a tylko wtedy jeśli ta osoba zasługuje na szacunek. Jeśli kobieta sama nie zasługuje na szacunek to żaden facet nie będzie jej szanował tylko dlatego, że jest kobietą.

Gość gość
Bzdury, kazdy zasluguje na szacunek i to niezalezy od kobiety ,czy sie szanowala. kazdemu sie nalezy szacunek ,bo jest czlowiekiem...

Gość gość
Mordercy, pedofile, zbrodniarze wojenni też?

Gość gość
Zbyt wiele szmat i wrednych bab sobie ubzdurało że szacunek im się należy jak psu buda niezależnie od tego co robią i jakie są dla innych, a na szacunek trzeba zasłużyć.

Gość gość
kobiety sie rozkraczają tylko przed tymi co ich nie szanują

Gość gośćmad
Chcesz wiedzieć jak Cię będzie twój facet traktować? Popatrz jak traktuje swoją matkę ;)

Gość gość
To z tego wynika ,ze lepiej byc dzifka kurfwa zawodowa bo faceci takim kobietom nie naublizaja i jeszcze placa kase, a zwykle kobiety takie nawet w malzenstwach nie szanuja.Bo sami sa smieciami wiec niech chodza na dzifki bo tam nie naublizaja.

Gość gość
11;33A dlaczego ,ja mam szanowac kogos kto mnie nie szanuje ta osoba niech najpierw spojrzy na siebie, kim ona jest.