Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem, dlaczego Warszawiacy wybrali Trzaskowskiego

Polecane posty

Gość gość

Bo "W tyle wizji" Janecki ciągle powtarzał, że nie lubi Patryka Jakiego. Nie mam pojęcia po co to robił, ale efekt jest taki, że ludzie zagłosowali na kandydata KO. Janecki jest profesorem zdaje się na UW i masonem, mimo to sugerowałabym, żeby bardziej myslał o tym co mówi, a jak nie ma nic wartosciowego do powiedzenia to żeby usunął się z tv. Taka moja uwaga zamiast telefonu do programu. Można wykorzystać.

Gość gość
jeżeli w to wierzysz to zaprawdę jesteś prawdziwym wyborcą opolskiego dresiarza - ograniczonym i niezbyt lotnym :D

Gość gość
Niezbyt lotny to jest może ktoś kto powtarza w kółko to samo - a nie zauważa, że ludzie sie kierują tym co usłyszą w mediach, w dodatku od kogoś, kogo uważają za autorytet (nie wnikam czy słusznie).

Gość gość
Lepszy poczciwy dresiarz niż oszust i złodziej pod krawatem ;)

Gość gość
Nigdy w życiu nie słyszałem o żadnym Janeckim, nie wiem kto to i nie słyszałem co i gdzie bredzi. Mam własny mózg i głosuję na kogo chcę i uważam. A jeżeli sądzisz, że ktoś zagłosował na kogoś bo ktoś w telewizji tak powiedział, to chyba właśnie wyborcy pis-u; zagłosują na największą kanalię i prl-owskiego sprzedawczyka jeśli tylko taki prikaz z nowogrodzkiej zostanie przez tvpis podany...

Gość gość
Nie chodzi o to kto się w co ubiera, ale o los tych biednych ludzi eksmitowanych na bruk.