Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość_gosc

brak krwawienia po skończeniu blistra

Polecane posty

Gość gość_gosc

hej! od prawie roku biore tabletki antykoncepcyjne, nigdy o zadnej nie zapomnialam ale niestety niedawno mialam sytuacje,że jedna tabletke zwymiotowałam jakies 10min po jej zazyciu. nie wzielam nastepnej, skonczylam normalnie blister i zabezpieczalam sie dodatkowo do konca blistra oraz w czasie 7 dniowej przerwy. W czasie przerwy dostalam krwawienie jak zawsze. Zaczelam kolejny blister i ... dostalam krwawienia przy bodajze 5/6 tabletce, normalne intensywne krwawienie jak podczas 7dniowej przerwy. Dziwne to bylo ale uznalam ze hormony mi pewnie szaleja przez to jedno pominiecie,zatem bralam tabletki dalej. Skonczylam blister, zrobilam 7 dniowa przerwe i NIE DOSTALAM krwawienia jak zawsze. Strasznie to dziwne i niepokojące, jestem aktualnie za granica i nie mam mozliwosci udac sie do mojego lekarza,a tu nie jestem zarejestrowana nawet do przychodni. Nie wiem co teraz mam robic. Jak myslicie czemu nie dostalam tego krwawienia? Boje sie zeby nie rozregulowal mi sie caly cykl, zawsze wiedzialam kiedy mam krawienie a teraz juz nic nie wiem, znowu dostane podczas przyjmowania tabletek czy co.. pomozcie blagam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować