Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie

Polecane posty

Gość gość

Kasa i tylko kasa się liczy ale za kasę miłośći nie kupisz kretynie naucz się szanować. żonę .

Gość gość
Najpierw to sobie musi zasłużyć.

Gość gość
A ty to kto? Niech każdy od siebie zacznie

Gość gość
Jesteś burak jeszcze każdy się na Tobie pozna cicha wodo powinni cię w pomyjach utopić nie zasługujesz na nią lewusie

Gość gość
gość dziś racja tylko by chciały wszystko gotowe, ale coś od siebie dać to już tragedia i koniec świata.

Gość gość
wystarczająco się dało skonczylo sie

Gość gość
Dobrze jest mozna na spokojnie zaczynać od nowa?

Gość gość
To spier... i znajdź sobie robotę, sama zarabiaj na siebie pasożycie to może i zyskasz szacunek!

Gość gośćSylwias
masakra ten temat ,powiem wam na moim przykładzie ,sama na wszystko w domu zapracowałam bo mój jednej łyżki do domu nie kupił dziś idiota zniszczył mi 4 z rzędu suszarkę do włosów bo skarpetki suszył ,dałam za nią 180 zł własną ciężką pracą zapracowałam ,tak jest ze wszystkim nic do domu nie kupi a wszystko niszczy ,niedawno zniszczył mi mikser z Zelmera kupiony za nowieckę syna (moja rodzina się złożyła) drogi był z misą obrotową -chodził 19 lat -piekłam ciasta itp.-ten idiota nie umie niczego obsługiwać a może celowo to robi-teraz nie mam nawet jak ciasta piec na niedzielę,,odkurzacz 550 zł też mi zniszczył -nie ma czym odkurzać,grila na kółkach z półką kupiłam to zniszczony połamany pordzewiały śladu nie ma -nie ma na czym grilować ,stół i krzesła na taras kupiłam to na drugi dzień pilarką deski na nim ciął -na środku dziurę wyciął,nic do do mu nie kupi a jak ja na coś sobie zapracuję to wszystko niszczy! Pod moją kołdrą śpi za moją krwawicę..wszystko co w domu mamy oprócz tego jego cholernego telewizora jest za moje ,nie obchodzi go że mniej zarabiam że rowerem dojeżdżam albo autobusem ze żyły sobie wypruwam ,mam dość .Nie rozumiem czemu jest taki cham!skoro nic nie kupi to niech przynajmniej mojego ciężko zapracowanego dobytku nie niszczy ,ręce opadają.Wy o szacunku piszecie ? fakt,on nie zasłużył na mnie!!Wiem że temat nie mój ale musiałam to z siebie wyrzucić.Tacy ludzie jak mój nikogo nie szanują a raczej szanują tylko te co mu na boku (dupsko dają) tylko te szanuje!Za suszarkę jestem wściekła bo wiem ze on nie kupi a córka ma włosy do pasa i z mokrymi spać nie może! zresztą ja też mam długie ,już 3 poprzednie mi tak zniszczył -chyba celowo albo nimi auta po malowaniu suszył albo skarpetki bo ma jedną parę żal mu wydać na drugą żeby mieć na zmianę ,ja mu zawsze kupowałam teraz mówię dość!!Znam takich co chcą by kobieta ich utrzymywała oj znam!!

Gość gość
Autorko po co się tak bulwersujesz złość piękności szkodzi możemy się zamienić ją pojdę do pracy a ty będziesz jak księżniczka leżała

Gość gość
Jesteś tyle samo warta co inni poniekąd Pozdrawiam

Gość gośćSylwias
piekarnika też już nie mam bo wysiadł(używany piec za 250 działał 6 lat ), on nowego nie kupi .Ja kupiłam 5 l temu za wypłatę elektryczny piec (nowy)-to nastawiał za każdym razem na maxymalną temperaturę i już wysiadły górne grzałki ,nie wiem w czym będę piekła mięsa czy cokolwiek jak siądą jeszcze dolne.Ja nie mam prawa w domu nic mieć,przy nim to nawet na dentystę nie mam bo co zarobie to idzie na dom i dzieci.Nie macie pojęcia czym jest życie codzienne z drogą pod wiatr.Ciężko jak jeden buduje i się stara a drugi burzy i rozwala ,nic tylko nogę podkłada a sam nic od siebie .On by chciał żebyśmy żyli jak jaskiniowcy tylko ze to już nie te czasy ! ja i dzieci mamy prawo żyć jak ludzie tym bardziej że to moje sprzęty ciężko zapracowane.!