Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wielka :((

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Jestem bardzo wysoką i do tego atletycznie zbudowaną dziewczyną. Mimo że staram się ubierać kobieco ciągle uchodzę za babochlopa. Powiedzcie mi proszę jak mam znaleźć fajnego faceta? Próbowałam już portali randkowych ale większość facetów po zobaczeniu lub uslyszeniu mojego wzrostu urywala kontakt. A ta część która zostawala to dość niepewny material na chłopaka. Powiedzcie co mogę zrobic żeby uchodzić za kobiecą?

Gość gość
Wklejaj zdjęcie d**y, przestaną widziec resztę ;)

Gość gość
Spoko. Ja lubię duże baby! :-D

Gość gość
> Powiedzcie co mogę zrobic żeby uchodzić za kobiecą? Sukienki, spódnice, dekolty, długie włosy, paznokcie, rajstopy, pończochy itd. :)

Gość gość
Tak? Lubisz duże? Ale pewnie byś ode mnie uciekł jakbyś wiedział jak duża jestem :(

Gość gość
Odebrałam dzisiaj bon do rossmanna i niedługo idę go wykorzystać <3 Wzięłam udział w takim konkursie i wygrałam: http://wooow.ml/73327 Wystarczyło tylko podać e-mail i go zweryfikować więc nic na tym nie tracimy. Jeśli nie chcecie podawać swojego użytkowego e-mail'a to możecie użyć jakiegoś starego - zawsze warto spróbować! :P A jak widać - opłacało się i to bardzo :D