Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 39 lat, zaluje przegranej mlodosci, prawie zerowych wspomnien ze studiow

Polecane posty

Gość gość

to juz chyba nie wroci, no bo realnie jacy studenci zaprosza 39 latka na impreze przez to ze sie nie wyszalalem wtedy, wciaz chce to zrobic, co paradoksalnie komlikuje znalezienie partnerki, bo czuje sie wciaz mlody i chcialbym byc w zwiazku z 24 latka, a nie 39 latka (tym bardziej, ze ta ostatnia nie urodzi i juz dwojki dziec****atrzac realnie)

Gość gość
wspominam studia, bylem niesmialym lamusem, trzymalem sie z boku, bo tak wyszlo a trzeba bylo po prostu zagadac kolezanke z roku, porozmawiac na przerwie, na przystanku zaprosic do kina co stalo na przszkodzie? nic brak wiary w siebie, brak obycia, niesmialosc

Gość gość
ktoś ma podobnie? pozdrawiam i życzę miłej soboty!

Gość gość
Ja nie mam wspomnień ze studiów. Zakończyłam je na licencjacie i może przez to, że delikatnie mówiąc tzw. szału nie było, nie poszłam na magisterkę, tylko do pracy. Jestem 29-letnią kobietą.

Gość Princessinthesky
Jak będziesz mieć 50 to będziesz żałować że nie zagadałeś do tej 39latki. Bo może by jeszcze machnęła dziecko lub dwa, do menopauzy jest sporo czasu, a ty jak idiota marzysz o nastolatkach.

Gość gość
Masz mieszkanie piniądze?

Gość gość
Psychikę masz 20 latka, ale ciało 40 latka wiec szukaj kobiety w swoim wieku bo jesteś żałosny. Spójrz na swoją starą morde. Czas dorosnąć.

Gość chwwwdp
a ja wam powiem tak, ch0j wam do papy ;)