Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże zakochałam się w milionerze , którzy sprząta ulice.

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jak z filmu. Siedzimy z koleżanką na ławce, nagle słyszymy głos, "nogi do góry księżniczki" i jakiś facet z miotłą patrzy na nas z ironicznym uśmiechem, a my wpatrzone w niego. Po chwili dodał "głuche jesteście, naśmieciłyście i muszę sprzątać po takich flejach jak wy", faktycznie pod ławką było pełno śmieci, koleżanka zaczęła tłumaczyć ,że to nie my, on odpowiedział, że ma to gdzieś i nie przyszedł dyskutować tylko, muszę odwalić tu parę godzin i spada do domu. Koleżanka weszła jednak w dyskusję, że jakby się uczył to by nie musiał tak pracować czy coś równie głupiego. On odpowiedział, że robi to za karę, a w świetle prawa jest bezrobotny, ona zapytała skąd bezrobotny ma zagarek za ponad 10 tys? Odpowiedział, że to podróbka z Turcji. Powiedział, że jak zostawi te śmieci pod ławką nie podpiszą mu jakiejś karteczki, oczywoście zeszłyśmy z ławki o rozmawiałyśmy z nim dalej. Okazało się, że to jakiś cwaniak, który gra na giełdzie, kupuje spółki, sprzedaje, w każdym razie szybko odwiózł mnie i koleżankę samochodem wartym 250 000zł !!! Mieszka na osieldu strzeżonym. Kurcze chciałabym, żeby mnie zaprosił na kolacje tak jak obiecał. Ma 31 lat, szczupły, szatyn, piękne niebieskie oczy, zawadiacki uśmieszek już go kocham :)

Gość gość
Boze ale mam szczescie nic tylko zazdrosćic tylko wole jednak biednych.NIE MÓJ TYP

Gość gość
Trzeba było zrobić mu loda w aucie za 250 tys. zł.

Gość gość
Boże ty nachlam siępieniędzmi aż pękne.

Gość gość
Boże ja się nigdy nie zakochuję bo nikt nie jest tego wart jak coś to juz zauroczę.