Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pewna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Mam do Was pytanie drogie kobiety. Co byście zrobiły w tej sytuacji, którą zaraz Wam opiszę, jakie macie zdanie na ten temat? Spodobała mi się pewna kobieta (trochę młodsza) i postanowiłem jej to powiedzieć. Na swoim profilu portalu społecznościowego ma sporo zdjęć mocno eksponujących dosyć pokaźny biust, ale również nogi (mini odsłaniająca prawie majtki). Raczej nie jest w związku, od lat na tym profilu ma zdjęcia tylko z koleżankami lub występuje na nich sama. Patrząc na zdjęcia wyglada jakby nigdy nie była w poważnym związku (nie ma zdjęć razem z jakimś mężczyzna). W kilku zdaniach na komunikatorze powiedziałem jej, ze jest ładna, seksowna i dałem odczuć, ze chciałoby się z nią seksu (niedopowiedziane zdanie). Mam jednak rodzinę, ona o tym wie. To co zrobiła było dla mnie sporym zaskoczeniem, powiedziała, ze jak będę tak robił (podrywał ją), to przekaże to przełożonemu (jesteśmy na równorzędnych stanowiskach, brak zależności). Oczywiście przeprosiłem i wycofałem się od razu, ale co mnie zszokowało - to, ze zamiast powiedzieć, ze nie jest mną zainteresowana, to od razu postraszyła.

Gość gość
Ja bym takiego "zaobrączkowanego amoroso" też pogoniła! Nie wchodzę w układy p.t. "romans". Ta kobieta też pewnie ma zasady i chwała jej za to a o takich jak Ty nie będę się wypowiadała bo szkoda słów :P

Gość gość
To jest akurat oczywiście, ze zaobrączkowany nawet nie powinien pomyśleć o tej kobiecie. Ale czy sytuacja, ze ona jest czuje się obrażona i w ten sposób straszy nie jest przesadzona? Ja bym chciał, żeby kobiety pokazywały mi w jakiś sposób, ze jestem przystojny i pociągający kobiety. Chyba każdy to lubi.

Gość gośćmad
Ręce opadają czytając to :D Facet myśli że jak rzuci kilka komplementów To od razu kobieta będzie jego :O

Gość gość
Nie myśli, ze będzie jego. Kto tak powiedział? Po prostu był to pewien rodzaj flirtu, podrywania. Takie sytuacje mogą różnie się rozwinąć, ale żeby od razu w taką stronę? Takie postraszenie i poczucie, ze jest się obrażanym?

Gość gość
gość dziś - Autorze, wybacz ale Twoje wpisy odbieram jako żart bo nie przypuszczam, żebyś był aż tak (przepraszam, że to napiszę!)- głupi.

Gość gość
I ma rację. Skoro sobie nie życzy to ma prawo donieść. To swego rodzaju mobing. Żoną się zajmij

Gość gość
Starszy pajac, żonaty rzuca podtekstami do kobiety zaczepiając ją na portalu społecznościowym. Ona go pogoniła a ten nie rozumie o co chodzi. Dla tej kobiety jesteś za stary, z zobowiązaniami i ona nie chce twoich awansów.

Gość gość
Zrobiłabym podobnie.

Gość gość
Dokładnie tak. Stary pajac. Niech rodziny pilnuje.

Gość gość
Napisac kolezance z pracy, ze chce sie z nia seksu to zaloty z grubej rury. Zreszta, nie slyszales o ruchu #metoo?

Gość gość
Słaba ta dyskusja, wyzywanie od starych pajacy. Zreszta, jeśli ktoś uważa, ze starzy ludzie są w przedziale 30-40 lat, to ktoś kto ma 60-70 lat, to kto? A 90-100? Gość 9:44, głupi to był sam pomysł podrywu w opisanych okolicznościach? Co uważasz, ze jeszcze było? Jasne, mobbing. Mobbing to coś co długo trwa, w praktyce przyjmuje się, ze co najmniej 6 miesięcy. Tu mamy jeden dzień - kilka zdań i koniec. Osoba, która napisała o mobbingu, nie ma pojęcia o czym pisze.

Gość gość
#metoo jest bardzo kontrowersyjne, zresztą dotyczy przyjmowania jakichś korzyści lub propozycji w zamian za seks, do którego doszło. Jak można tutaj to przywoływać. Chyba, żeby zwiększyć ****** clickbait. Portal już zaciera ręce, na myśl o reklamodawcach.

Gość gość
Każdy by zrozumiał, ze pogoniła. Chodzi o sposób i brak powodu, żeby az w takiej formie.

Gość gość
gość dziś - pogoniła i dobrze zrobiła.

Gość gość
Gosc 10:45. Tutaj nie pytam o to, czy dobrze, czy zle zrobiła, ze pogoniła. Tylko o sposób. Poza tym poczucie obrazenia?

Gość gość
Tak bo mogłeś ją obrazić nawet nie wiedząc kiedy. Zresztą co się tak przejmujesz. Pilnuj żony zanim ona się zorientuje i puści cię z torbami

Gość gość
Autorze, najlepiej spytaj swoja zone o porade w tej kwesti. To najblizsza ci i zaufana osoba, dobrze ci doradzi.

Gość gość
Teraz musisz przeprosic wspolpracownice za swoj nietakt. Zapros ja na kolacje we dwoje przy swiecach i koniecznie przynies kwiaty.