Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże siedzę na FB i gadam z moją kuzynką, wyjechała do UK z facetem 5 lat temu i

Polecane posty

Gość gość

on normalnie pobiera zasiłek, bo robi na czarno, a ona nic nie robi siedzi na d***e. 2 lata temu urodziła syna tylko po to, żeby kolejny benefit na dziecko dostać, fajnie ma, taniej im wyjdzie, żeby ona została z dzieckiem, niż do żłobka, więc jedno dziecko (starszy syn) chodzi do szkoły, a ona na d***e z tym 2-letnim teraz siedzi i benefity ciągnie tak, że głowa mała! Mają w chuj dużą chatę (całą chatę! dom wolnostojący) stać ich, bo benefit dostają. A jemu też się nie opłaca iść robić tak o, więc też, nic, siedzi. Oboje całe dnie oglądają TV i Netflix, a bachory na tabletach, na śniadanie, obiad kolację mrożone żarcie A oni hajs na te dzieciaki biorą i nie muszą pracować, świat nie jest fair :(

Gość gość
Aha, i ona wgl. po 5 latach 0 ang!

Gość gość
i niech tam lepiej już zostanie

Gość gość
Ok, ale nazywanie przez ciebie nic niewinne dzieci "bachory" świadczy tylko o tym, że niezła z ciebie patola :O

Gość gość
Aha i wgl ona nic nie robi, gapi się całe dnie na ciuchy na necie i make up robi....i kupuje robi zakupy. I hajs na to wszystko dostają oni

Gość gość
Mój znajomy jest bezrobotnym w niemczech i żyje tam lepiej niż tu by żyl za średnią krajową! Mieszkanie dostał socjalne, i dostaje 500 euro zasiłku. W sumie tez uważam, że to chore :O :O

Gość gość
No ale weź, żeby chociaż coś samemu zrobić, zarobić. Bo i tak oddali dziecko do żłobka a drugie w szkole już, pierwsza klasa...Ale ona nic, ciągle na FB siedzi, cały dzień i na Zary stronie. a potem te dzieci wracają i na obiad wpieprzają lody, słodycze, mrożona pizza codziennie. I grają na tabletach w łóżku aż do zaśnięcia, a ona ciągle siedzi i lampi się na przemian raz w lustro, dwa w iPhone (za zasiłek kupiła!!)

Gość gość
Aha, a ja w PL muszę pracować, nie mogę zostać z moim synkiem, bo podobno jestem za bogata na 500+ i za mało mam dzieci. Aoni oboje nie pracują a dzieci i tak w złobku itd.,aha ja w PL też oczywiście muszę płacić za przedszkole no i benefitu na mieszkanie nikt nie da

Gość gość
I takiego życia im zazdrościsz?

Gość gość
Aha, a on na czarno u kolegi mechanika, gdzie tylko palą zielsko i łoją wódę, mechanik polak oczywiście nie zna ang.

Gość gość
dziś I takiego życia im zazdrościsz? Wiesz w******m się, bo ja sobie nie mogę się pozwolić do góry brzuchem od wrócić i leżeć jak księżniczka, w polsce (g*****e) trzeba zapieprzać, a jak nie zapieprzasz, to giniesz, walić ten kraj. Jako samotna matka ja się nawet na dopłaty do przedszkola nie kwalifikuję!!!

Gość gość
To wyjedź i skoncz zrzedzic :O żałosne jest zazdrościć komuś czegoś :O dno

Gość gość
Czego im zazdrościsz oslico, to wegetacja , życie im mija aobudza sie z ręka w nocniku bo tak naprawdę nic za darmo nie jest w życiu, sa na końcu łańcucha pokarmowego, żadnej kultury życia , alkohol, dzieci jak sie nie wyrwa to powiela taki model życia , myśl kobieto i ciesz sie swoim życiem, benefity ? Wez przestań bo jad cię zeżre . Byłaś widziałaś ta wielka chatę ? Byłaś u nich chociaż jeden tydzień ? Jedz to sie wyleczysz z zazdrości.

Gość gość
Omg, masakra takie zycie, tv, mrozona pizza, zero rozwoju, nic, moze niech ona do psychiatry idzie, bo chyba ma depresje odctego nicnierobienia

Gość gość
Tzn. ona chce niby coś robić... i to mnie wkurza, ma hajs, może się rozwijać, a ona ciągle kupuje jakieś nowe g****a, robi plany na biznes albo nowe super hobby, ale nigdy z tym nic nie robi, bo k***a na telefon trzeba się ciągle gapić i ciuchy kupować Ciągle tak gada i gada, i siedzi Ona mogłaby i to jest ne fair Ja nawet nie mam jak się rozwijać, nie mam czasu, chciałabym być w takiej pozycji, bo zrobiłabym coś ze swoim życiem, a oni nawet ang. się nie uczą! jej dzieci znają lepiej niż ona

Gość gość
No widzisz a w Polsce taki ramadan na 500plus ;)

Gość gość
Ale, ze zazdroscisz? Bo nie rozumiem sensu tego tematu

Gość gość
W przeciwieństwie do angoli nie stać nas na socjal. Najniższa krajowa wynosi 1530zł i przy tak marnych zarobkach 500+ to nieporozumienie.

Gość gość
bzdury ci naopowiadała, a ty w to wierzysz jak głupia gęś. z zasiłku dla bezrobotnych, child benefits i housing benefits nie da się! żyć na wysokim poziomie. nawet jeśli on zarabia - na 4 osoby z w/w zasiłkami to będzie biedne wegetowanie ...