Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet kocham kobietę jeśli w ogóle mu nie przeszkadza

Polecane posty

Gość gość

to ze miała bujną przeszłość seksualna? chyba każdy wolałby porządnego partnera i byłby zazdrosny. Ja zawsze jestem zazdrosna o byłe

Gość gość
Tylko osoba niepewna swej wartosci jest zazdrosna o byle. Przeszlosc to przeszlosc. Owszem, sa takie rzeczy z przeszlosci, ktore stawiaja partnera w zlym swietle. Ale lepiej byc z osoba, ktora nawet w przeszlosci miala zycie bujne zycie seksualne, ale obecnie dojrzala i ktora umie budowac zdrowy, pelen kompromisow zwiazek, niz z dziewica przekonana o wlasnej wartosci, ktora nie umie zyc w zwiazku albo jest zazdrosna o przeszlosc.

Gość gość
Masz rację, dziewice są najgorsze, jak jeszcze partnerki byłe facetów budzą w tych dziewicach odrazę lub absmack to taka dziewica to całkowite odrzut i niewypał.

Gość gość
chyba ci co mieli wielu partnerów seksualnym to tacy nie nadają się do związku bo nie wystarcza im jeden partner tylko muszą roochac się co rusz to z innymi. Przecież ci k*****arze i k****y z przebiegiem całe życie zmieniają partnerów wiec jaka stateczność :D a zazdrość o byłych jest dla mnie wyrazem miłości jak się kogoś kocha to nie chce się z nim dzielić

Gość gość
up

Gość gość
Porządnemu będzie przeszkadzać oochaczowi nie. Przeszłość jest bardzo ważna po tym oceniamy człowieka czy się szanuje.

Gość gość
Nie zawsze ci z wiekszym orzebegiem sa bardziej zdradliwi czy niestali.