Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1_1

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość1_1

Witam wszystkich, mam problem otóż kilka dni temu ,,współżyłam" z chłopakiem. W cudzysłowie mówiąc, gdyż w zasadzie do niczego nie doszło, bynajmniej tak mi się wydaje. Chłopak nie zakończył we mnie, tylko na zewnątrz, ale było tak że jeszcze przed szczytowaniem, dotknął moich okolic intymnych swoim penisem. Boję się jednak, że mogło do czegoś dojść, chociaż staram się myśleć inaczej. Dodam, że było bez zabezpieczenia. Od kilku dni po tym, oczuwam dziwny lekki ból w podbrzuszu, w dodatku wydziela się mi z pochwy duża ilość śluzu kleistego, który ciężko w zasadzie odkleić, koloru białego pomieszanego z bezbarwnym. Często się pojawia przy oddawaniu moczu. Śluz ten wtstepował przez kilka dni. Teraz zauważyłam lekko żółty w dodatku bardziej wodny i z lekką domieszką krwi, prawie jej nie widać, z tym że prawie. Teraz czuję dziwny ból w podbrzuszu, a nawet czasami promieniujacy do pachwiny. W doadku mam ból pleców z tyłu na dole. Zaczynam się martwić i nie wiem komoletnie co to może być. Czy ktoś miał podobnie, albo jest w stanie coś doradzić. Moje obawy skłaniają mnie do tego, żeby pójść na wizytę do ginekologa, jednak to dopiero jutro umówię się na wizytę, a ten czas nie daje mi spokoju :(

Gość gość
Witam, pomoze ktos? Mojej dziewczynie spóźnia sie okres dwa dni i ma biały śluz. Kochalismy sie najprawdopodbniej w dni plodne, ale zawsze w gumce i zawsze wyciagalem w porę. Jest możliwość zajścia w ciaze?