Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co przejmujecie się ludźmi, którzy Was zdradzili, oszukali, porzucili?

Polecane posty

Gość gość

Czytam i oczom nie wierzę. Ludzie tu płaczą za ludźmi, którzy ich oszukali, zdradzili, porzucili albo w ogóle nie kochają. Często to się ciągnie latami, popadacie w depresje, nie możecie spać, nie możecie jeść, płaczecie, niszczycie sobie kariery, życie wam ucieka... naprawdę nie rozumiem tego. Kochałam pewnego faceta bardzo mocno, byliśmy długo razem, a on mnie zdradził i się rozstaliśmy. Kochałam go i bardzo mi na nim zależało, więc to był dla mnie cios. Ale z szacunku do siebie nie wyobrażam sobie cierpieć długo po takiej osobie. On mnie skrzywdził, nie chciał mnie już, źle mnie potraktował. Więc dlaczego miałabym po nim płakać i latami się zadręczać przez mężczyznę, któremu jestem obojętna? Kochała go szczerze, szanowałam, byłam wierna. Zależało mi, ale stało się coś, po czym nie moglibyśmy już być razem. Uporałam się z tym w tydzień. Wypłakałam, zrobiłam porządki w życiu i zajęłam się sobą, bliskimi i radością z życia. Przecież nie przywrócę tego człowieka do mojego życia, nic nie zmienię. Kochałam go i nie żałuję, że z nim byłam. To on to zniszczył. Ja zasługuję na szczęście. Nie jestem bezduszna. Wręcz przeciwnie. Jestem wrażliwa, oddana i lojalna. Pełna troski i uczucia. Ale gdy ktoś mnie nie chce, nie kocha, rani... to po co za nim płakać i się zadręczać? Z jakiej racji ktoś taki miałby zniszczyć mi życie?

Gość gość
jeśli się zakochasz, to zrozumiesz:P

Gość gość
Jeśli Ty przeczytasz mój tekst, to zrozumiesz, że byłam zakochana.

Gość gość
gość dziś jeśli się zakochasz, to zrozumiesz x Przecież pisze, że go szczerze kochała. Czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
sorry nie czytałam:)

Gość gość
Autorka masz racje, tylko u mnie to potrwało kilka lat, ale po kolejnym złym traktowaniu, nagle wszystko minęło i już , nie wszyscy potrafią tak odrazu zapomnieć .

Gość gość
Nie tylko placza, jeszcze latają za facetami którzy maja ich w d...e a to dlatego ze kobiety za grosz godności nie maja i szacunku do siebie. Tylko nieliczne wiedza co to honor i pisze to jako kobieta, co zaobserwowałam.

Gość gość
do autorki: masz całkowitą rację. jak ktoś kogoś nie szanuje, to koniec, i nie było tam żadnego uczucia. nie warto marnować dalej swojego życia.

Gość gość
Bo gupie jesteśmy, PiS nas wyciągnął z rynsztoka a i tak zagłosowałyśmy na tych co nas do niego wepchnęli, taka nasza babska natura, niewdzięczność i zdrada, jednym słowem Judaszyce! :-(