Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Help problem z nowa partnerka.Boje sie powrotu do nalogu:(

Polecane posty

Gość gość

Witam w skrócie poznalismy się 2msc temu..Wszystko bylo super na początku zakochałem się i zaczely się schody .Od 2msc udało się nam spędzic 2 sobotnie wieczory razem.Bo moja co chwila wychodzi na impreze z kolezankami.Co prawda na takiej tez sie poznalismy i mówi za kazdym razem zebym tez przyszedl tam .Przychodze jak np wczoraj ale razem spedzilsmy tam moze 20min .Zawsze kogos spotyka musi z kims pogadac itd itp .Ja to rozumiem ale gdzie czas dla mnie ?.Tlumacze jej ze mnie to rani i rozumiem ze jest zapracowana i ma malo czasu dla mnie .Powiedziala dzis ze to rozumie ze ma problem sie zangazowac itd ale mnie kocha i jej bardzo zalezy i jak jej pozwole to sie poprawi .Obiecala wspolne wyjscia na imprezy itd ale to tylko gadka a za 2 tyg idzie na urodziny do starych znajomych i pozniej ida w nocy na dyskoteke na dobitke .I mam to zrozumiec to wyjatek za tydzien tez jej w sobote nie ma bo rodzinne urodziny .Nie wiem co mam myslec .Szczerze za bardzo dostaje w d**e takim czyms i chce zerwac .Myslicie ze cos sie zmieni ?? Co sadzicie o takim traktowaniu wedlug niej wczoraj mielismy sie spotkac na imrezie ze tam spedzimy czas a znalazla kilka minut dla mnie ..Odrazu to skonczyc ?.Chce skonfrontowac moj punkt widzenia bo ja inaczej wyobrazam sobie zwiazek moze sie myle temu tu pytam .Dzieki z góry za odp P.S. Dodam ze jestem nie czynny narkomanem od dosc dlugiego czasu I obawiam sie powrotu do nalogu z tego powdu poprostu jestem wrazliwcem ;(

Gość gość
Powrot do prochow dla lub bardziej przez kobiete ktora bie ma dla ciebie czasu to krotko mowiac glupota. Badz twardy i zostaw ja znajdz sobie kogos kto poswieci tobie wiecej czasu niz 20 min. Kogos kto bedzie cie stawial nad imprezami. I nie daj sie wciagnac spowrotem w prochy to najgorsze co mozesz zrobic .

Gość gość
Masz racje walcze z tym .A z drugiej strony ja kocham obiecuje poprawe ale nie wiem czy zrobi to dla mnie .Tluamczy sie ciezkim zwiazkiem poprzednim itd ze nie pamieta jak wygalda zwiazek .Troche mi jej zal bo mowi ze nie chiala tego nie wiedziala jak sie zachowac ja nowy chlopak i jej znajomi nie umie tego pogodzic .I z jednej strony mi jej szkoda i chcial bym wierzyc w jej slowa jak mnie to nie kocha i zalezy jej na mnie .A z drugiej nie pokazuje tego .Nie wiem co powinenem jej powiedziec na koniec i czy odrazu zostawic czy moze poczekac jeszcze 2-3 tyg czy faktycznie cos zmieni .

Gość gość
Sczerze to juz mialem wpadke nie obwinam jej o nia ale mysle z sie przyczynila do tego :(..Musze sie ratować puki moge jeszcze nie poszlem na dno jak kiedys .Uwazacie ze nie jestem nie normalny oczekujac od niej ze choc z czesci imprez zrezygnuje i poswieci ten czas dla nas ???Bo juz sam nie wiem z tego co ona czasem gada to wychodzi ze jej zabraniam sie isc bawic z kolezankami itd .Ale gdzie czas dla mnie nie ma go zbytnio wiele .Musze albo to urwac albo ludzic sie bede nastepne 2 tyg ze mnie zaprosi na te urodziny a w koncu mnie oleje znowu ..Sam wiem ze to nie dobre ale potzrebuje zeby ktos to potwierdzil bo nie ufam swojim emocjom to roznie bywa z nimi u narkomana .Pozdrawiam i dzieki za wypowiedz

Gość gość
Tłumaczyć się poprzednim związkiem to największa ściema dla mnie byłby już taki ktoś przegrany. Albo jesteś ze mną albo droga wolna i już cię nie ma.

Gość gość
No ale ma argument bo mialem po jednej akcji z nia i mojim kolega wpadke.Przyszedlem po tygodniu nafaszerowany jak dzik i ja nastraszylem ze nie mozna tak robic z czymis uczuciami i ogolnie sie wystraszyla .teraz sie wymawia ze sie zablokowala od tamtego czasu i to moja wina jest ..I sam nie wiem czy zj***lem ze wziolem i jej wtedy powiedzialem prosto z mostu co o tym mysle ,,czy tylko tym gra i sie zaslania .>WIec uwazasz ze powineniem jej powiedziec jestes ze mna albo nie tak ,No powie ze tak ale te urodziny to idzie sama bo ja zaprosili koledzy jak jeszcze sie nie znalismy . Ja tego nie toleruje powinna mnie zabrac ze soba albo jak uwazasz ?Postawic jej warunek albo ide z toba bo chce poznac twojich znajomych albo cie olewam tak ?

Gość gość
Ile wy lat macie?

Gość gość
on 42 ja 37 :)

Gość gość
ona 42 :) ja 37

Gość gość
ona 42 :) ja 37

Gość gość
No i co mnie to? Ha ha szczęścia!

Gość gość
dzieki bedzie potrzebne

Gość gość
Chyba dam jej ultimatum albo idziemy razem tam albo olewam temat :(

Gość gość
Nową partnerkę ;) masz latawicę i nic nie zmieni mojego zdania. Nie uwierzę, że po 2.miesiącach znajomości, i "dwóch sobotnich spotkaniach razem", można się zakochać, ani też nie uwierzę, że narkoman (ani alkoholik) nigdy nie wpadnie w swój nałóg, jeśli jakakolwiek kobieta na świecie "poświęci mu swój czas" :D To zwyczajne brednie. Masz słabą wolę, i kobieta jaka by nie była, imprezowa, czy też siedząca z tobą i pilnująca twych zwłok, żeby się nie narkomaniły, nic nie pomoże. To ty ,masz się kontrolować, to ty masz się leczyć i dopiero jak się wyleczysz, wiązać się z kimś. Strach przed nałogiem będzie tkwił w tobie całe życie. Ta kobieta wciągnie cię nie tylko w narkomanię ale i alkoholizm - jej rozrywkowy charakter o tym świadczy. Kopnij ją w zadek i pomyśl poważnie o sobie.

Gość bonifacjątko
Może przejdźcie na układ typu cuckold (tzn. kontrolowana zdrada), ja tez tak zrobiłem i wszystko teraz gra i huczy.