Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka 2400

Czy to moze być ciąża?proszę o porady

Polecane posty

Gość Mamuśka 2400

Witam mam pytanie gdyż ostatnio wydaje mi się że miałam plamienie implantacyjne było to 21 października a okres wcześniej miałam 3 października. To mój pierwszy okres od półtora roku gdyz rok temu urodzilam więc jeszcze niewiem jak długie mam cykle. Do ewentualnego zapłodnienia moglo dojść 10 października. 23 października zrobiłam betę hcg i wyszło <2 . Czy to nie zawczesnie na test z krwi? Teraz okres mi się spóźnia już trzy dni W środę kupię test zwykły, czy ktoś miał podobnie? Wspomnę jeszcze że przy pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne .

Gość Mamuśka2400
Ktoś coś poradzi?

Gość Mamuśka2400
Up

Gość gość
Możliwość jest zawsze gdy seksię jest niezabezpieczony. U mnie np po porodzie pojawiły się plamienia ale okoloowulacyjne tzn na około 3-4 dni przed.

Gość Mamuśka2400
Ja nigdy nie miałam plamien okoloowulacyjnych a ostatnio jak takie plamienie miałam to w ciąże zaszłam. Wczoraj i dzisiaj z rana robiłam testy i ona negatywne więc już sama niewiem co o tym myśleć tym bardziej że okresu dalej nie mam

Gość Mamuśka2400
Robiłam wczoraj test z rana i był negatyw ale po kilku godzinach może mniej pojawiła się druga kreska coś jak cień o niewiem co o.tym myśleć a okresu dalej nie dostałam. Ktoś miał podobnie?

Gość gość
Powtórz test za kilka dni.

Gość gośćMalwinka
Mamuśka2400 po pierwsze testy sikane sprawdza sie do kilku minut od nasikania bo tylko wtedy są wiarygodne, jesli pojawia sie cos po kilku godzinach to nie jest to oznaka ciazy. Jesli martwisz sie az tak to idz do laboratorium i zrob testy na beta hcg i bedziesz miala czarne na bialym.. twoje plamienia moga byc spowodowane wieloma czynnikami i to powinnas tez skonsultowac z lekarzem. Ja po porodzie zaraz po pologu zaczelam brac tabletki vines by po pierwsze zabezpieczyc sie przed kolejna ciaza a po drugie by miec regularne cykle i to sie sprawdza :)

Gość Mamuśka2400
Jutro idę na bete bo mam dosyć robienia testow bo niby jest kreska ale jednak może ona nie oznaczać ciąży. Jak zrobię betę to będę wiedziala. Ale też czytałam że niektóre kobiety też miały kreskę po kilku godzinach i były w ciazy a okresu dalej brak. Dodam jeszcze że dzisiaj dostałam biegunki i niewiem czy traktować to jako potencjalny objaw. Wydaje mi się również że piersi są bardziej nabrzmiałe,a przez ostatnie dwa dni bolaly mnie plecy w okolicy krzyża no i okresu dalej brak.

Gość Mamuśka2400
W dodatku z mężem się nie zabezpieczaliśmy tzw stosunek przerywany ale to żadna ochrona. Jak nic z tego nie wyjdzie to poproszę giną o tabletki by mieć regularnie okres.