Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dinozaury nigdy nie istniały to wymysł naukowców ateistów

Polecane posty

Gość gość

Którzy wymyślają by w bład wprowadzić i odwrócić ludzkość od Boga

Gość gość
Tez na to wpadlem dawno temu,zostalo to wymyslone po to by na tym zarabiac w rozny sposob.

Gość gośćZnienawidzisz mnie
To samo jest z motywem istnienia Boga.Prawda jest okrutna.

Gość gość
Bóg istnieje ciemnoto kiedys zobaczysz wspomnisz moje słowo nawet nie masz dowodów na nieistnienie Boga

Gość gość
Do 12:51 A ty masz dowody na istnienie?Nie napisalem tego z nienawisci tylko po prostu wiem jak jest.

Gość gość
tzn, że niewiele wiesz

Gość gość
Nie mam nic do zadnych religii,nie szerze nienawisci,kazdy wierzy w co chce tylko ja po prostu wiem jak jest.

Gość gość
Debil z ciebie jest dużo cudów egzorcyzmów świadectw itd i to dużo znaków miliony święci itd . a na nieistnienie nie ma ani 1dowodu szatan cie opętał np siostra Faustyna mówiła że w piekle są osoby które niedowierzaly że jest piekło

Gość gość
Ludzie boją się o nieistnienie Boga. Przykład to te komentarze powyżej. Ten paraliżujący strach, że nić może nie istnieć, lub nie istnieje, tzn Bóg.

Gość gość
Do 13:29 Do ludzi nie dociera prawda ktora dla wielu jest nie do przyjecia.

Gość gość
Jak się głosi jakąś prawdę to powinny padać argumenty potwierdzające prawdziwość tej prawdy. Mówienie że coś jest prawdą bo tak uważam jest to czysta nic nie wnosząca intelektualnie demagogia.

Gość gość
A czyje są te olbrzymie kości wykopywane na całym świecie w okreslonej warstwie geologicznej? Można wierzyć w Boga, ale zaprzeczanie faktom to już choroba psychczna.

Gość gość
Do 14:11 W obecnych czasach mozna wszystko zrobic samemu i pokazac w telewizji.Zgodzisz sie ze mna?

Gość gość
Tylko po co?

Gość gość
Po to zeby zarabiac pieniadze na produkcji filmow telewizyjnych,dokumentalnych i innych.Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze.

Gość gość
To samo jest z istnieniem ufo i kosmitow.

Gość gość
14:11 Szatan wytworzył te warstwy i te kości żeby wystawić wiarę człowieka na próbę. Ale prawdziwy katolik ufa tylko słowu Jezusa i Maryji zawsze dziewicy

Gość gość
To dziwne, że nie istniały, bo pewien naukowiec postanowił uruchomić tzw. "śmieciowe" DNA ptaków i okazało się, że te wytworzyły jakieś cechy dinozaurów ;)

Gość gość
Przecież szkielety dinozaurów są dostępne w muzeach, naukowo zbadane pod każdym względem, można je zobaczyć na własne oczy, to są prawdziwe kości a nie jakieś podróbki. Wy macie coś z głową :o

Gość gość
Mit o stworzeniu świata w ciągu 7 dni, jest starym mitem babilońskim, który został włączony przez Żydów do Biblii. Przywędrował do Izraela razem z Abrahamem, który pochodził z Ur chaldejskiego i na pewno stamtąd wyniósł swoje wierzenia. Od czasów Abrahama dzielą nas 4000 lat. Myslicie, że ludzie z tamtych czasów znali dokładnie dzieje ziemi i życia na niej? Otóż nie, znali tylko mity, pochodzące od przodków, i nie mieli żadnej prawdziwej, naukowej wiedzy, narzędzi poznawczych ani technologii, która pozwoliłaby zbadać materialne ślady dziejów Ziemi i życia na niej. To w co do niedawana musieliśmy wierzyć pod rygorem grzechu, jest tylko ludzkim wymysłem powstałym tysiące lat przed nami, w kulturze pogańskiej Mezopotamii. Jej mieszkańcy nie byli katolikami, chrześcijanami ani nawet żydami. A my uważamy ich mity za prawdę absolutną.

Gość gość
Do 20:31 Wedlug mnie sa spreparowane,w obecnych czasach mozna zrobic wszystko.

Gość gość
Spreparowany to jest całun turyński🖐️

Gość gość
20:52 A ty wiesz co to są metafory i alegorie? Bo chyba nie....Biblii nie należy brać dosłownie. Masakra.

Gość gość
bóg stworzył dinozaury a ciemnota kościelna jest jak muslimy.

Gość gość
A dinozaury czlowieka.

Gość gość
a nie zapomnijcie aby, że ziemia jest płaska, słońce wokół niej krąży, a oceany przelewają się przez jej krawędź i spływają do miski pod nią :D :D :D

Gość gość
20:58 przecież cały czas piszę, że Biblii nie można brać dosłownie. Twoja tępota jest masakryczna.

Gość gość
20:56 Celowo robisz z siebie idiotę? Nie można spraparować autentycznych kości, które nosilły na sobie ciało prehistorycznego zwierzęcia.

Gość gość
bóg mógłby spreparować takie kości, żeby niewiernych wprowadzać w błąd. albo wiernych poddawać próbie. tylko po co?

Gość gość
Do 21:46 No chyba ty probujesz ze mnie,jakie masz dowody TY ze ta sa autentyczne bo ktos tak mowi w telewizji?Buhahaha.Istnienie dinozaurow to wymysl i tandetny kicz dla naiwnych ;-)Przyjmij za pewnik to co pisze.