Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy Ci nie przebaczę, nie zapomnę tego, co było...

Polecane posty

Gość gość

będziesz mnie miał na sumieniu!

Gość gość
Kim jestes?Czemu na sumieniu?

Gość gość
on wie...dobrze wie...

Gość gość
Idź do mężulka.

Gość gość
kaśka skończ pierdolić!

Gość gość
Kaśka wiadomo że to ty poj***e pusty

Gość gość
Tez mu nigdy nie wybacze i nie zapomne kiedys wroci to do ciebie nigdy nie potrafiles cos dla mnie zrobic teraz zyj swoja iluzja kiedys dopadnie cie gorycz ale bedzie za pozno juz jest za pozno na cokolwiek kiedys sie obudzisz a mnie juz dawno nie bedzie bedziesz plakal tak jak ja plakalam

Gość raznina
8:09 - smutne i jednocześnie śmieszne, że tkwisz w tym żalu i jątrzysz swój jad. wielu ludzi rozstaje się, ale nie wszyscy mają na tyle rozumu, żeby zrobić to bez rysy na honorze. ty, należysz do grupy kobiet, które całe życie będą jęczały z boleści, zamiast żyć teraźniejszością i zmienić coś w sobie. odpuść sobie kobieto :D

Gość gość
a może ona mu nie wybacza że w odpowiednim momencie nie dał jej spokoju i nie dał ułożyć życia w jakiś mniej zły sposób

Gość raznina
a czy to ma jakieś znaczenie? było, minęło. życie toczy się dalej i lepiej przeżyć je z szacunkiem do siebie, niż ciągnąć na plecach wszystkie zapyziałe nieszczęścia przeszłości. miłego dnia! :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Tez mu nigdy nie wybacze i nie zapomne kiedys wroci to do ciebie nigdy nie potrafiles cos dla mnie zrobic teraz zyj swoja iluzja kiedys dopadnie cie gorycz ale bedzie za pozno juz jest za pozno na cokolwiek kiedys sie obudzisz a mnie juz dawno nie bedzie bedziesz plakal tak jak ja plakalam x Nie strasz nie strasz, bo sie zes/rasz :D

Gość gość
Nie wiem czego wy sie jej uczepili jak ktoś to przeczyta to mozna z tego wywnioskować iz ta osoba raczej sie odcieła ,nie znamy sytuacji ale jest prawdziwie moim zdaniem napisane . Na tyle prawdziwe bo wiem po sobie że pewnych spraw nie da sie zapomniec i wybaczyć. Też kiedys ktoś mnie okrutnie bardzo potraktował nie zapomnialam i nie wybaczyłam bo poprostu sie nie da. Nie znajac syt. nie można osądzać. Oczywiscie życie toczy sie dalej Ja jestem szczesliwa i żyje dobrze dalej ale co nie oznacza ze mozna jak w komp. wymazac i koniec. Bo pewnych spraw.sie nie da.

Gość koniuszyAdam
Ale idiotyzmy autorko klecisz. Skoro "nie wybaczysz", jako mi powiadasz czego się dziunia, tu wszystkim spowiadasz? To twoja sprawa, co zrobisz, jak żyjesz, jakie masz nadzieje, co jesz i co pijesz. Nikogo postronnego twój żal nie ukoi, nie zasklepi ran niczyich, nie da im nadziei, dlatego uważam, skończ dziunia z lamentem, znajdziesz kiedyś innego, może z lepszym sprzętem. Może lepiej ci wbije do łba iż twoje ględzenie, jest zbędne i próżne, jako twe istnienie. Bo co można mówić o kobiecie, która swe żale wylewa na necie. Miałaś czas, żeby wszystko powiedzieć gdy byliście razem, ale stchórzyłaś i teraz zajeżdżasz cmentarzem!

Gość gość
Dziękuję, że tak wspaniale się rozpisaliście w moim temacie. Piszcie dalej, nie przeszkadzam wam. E.

Gość gość
Alesz nie pszeszkadzasz wcalę :)

Gość gość
dlatego wiem że baby to podludzie, tylko kobieta czuje potrzebe zemsty i obwiniania innych o swoje porażki, giń głupia dzifffko

Gość gość
Alesz buhaha:D

Gość gość
A ja Poprostu w takiej sytuacji powiedziałem sobie :" s********j".

Gość gość
aj tam czepiacie sie ja lubie takie rzeczy czytac ;) czasami potrzeba czlowiekowi wyzalic sie a w internecie jest sie anonimowym . Kazdy pisac moze co dusza zapragnie;) czepiacie sie niepotrzebnie.

Gość gość
autorka DNO!

Gość gość
a mół?

Gość Kiyono
Dnia 6.11.2018 o 13:51, Gość gość napisał:

gość dziś Tez mu nigdy nie wybacze i nie zapomne kiedys wroci to do ciebie nigdy nie potrafiles cos dla mnie zrobic teraz zyj swoja iluzja kiedys dopadnie cie gorycz ale bedzie za pozno juz jest za pozno na cokolwiek kiedys sie obudzisz a mnie juz dawno nie bedzie bedziesz plakal tak jak ja plakalam x Nie strasz nie strasz, bo sie zes/rasz 😄

Obyś cokolwiek napisała o tym kim jesteś, bo nawet jakby chodziło o mnie to ja nie wiem kim jesteś.  Natomiast po nauczce wielu akcji wielu gnid na mojej drodze skumałem i postępuje nie ufając w ekran monitora.