Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie to zjawisko? teściowej szczególnie zależy na szukaniu pracy dla synowej

Polecane posty

Gość gość
Jezu jedna bana drugiej babie, czy te baby zawsze musza sie kłócić, zamiast jednoczyć?:O

Gość gość
15:13 Nad tobą nie trzeba płakać, trzeba się modlic by szybko bozia takich jak ty unicestwiała bo środowisko zatruwają. Naród wspaniały tylko ludzie k******. Autorkę rozumiem aż za dobrze, też nie lubię takich knurzyc bez żadnej ogłady, które uważają że słabego trzeba znieczulić na agresję ze strony otoczenia a oprawca jest usprawiedliwiony

Gość gość
@15:16 Czyli autorka ma się za świetą, mianem przemocowca tytułuje teściową obarczając ją 100% odpowiedzialnością za rodzinne nieporozumienia a sama może być największą szują? Niewykluczone. Jej pogarda wylewająca się względem współdyskutatntów, emocjonalnie nacechowane wypowiedzi sugerują, że jest osobą niesamowicie toksyczną i egoistycznie ustosunkowaną wobec świata. Na zasadzie ona może jechać innym, ale zwróć uwagę to zaraz odwracanie kota ogonem, że PRZEMOCOWIEC, hurr durr, pani psycholog proszę nagrzać kozetkę!

Gość gość
gość dziś 15:13 Nad tobą nie trzeba płakać, trzeba się modlic by szybko bozia takich jak ty unicestwiała bo środowisko zatruwają. Naród wspaniały tylko ludzie k******. Autorkę rozumiem aż za dobrze, też nie lubię takich knurzyc bez żadnej ogłady, które uważają że słabego trzeba znieczulić na agresję ze strony otoczenia a oprawca jest usprawiedliwiony xxx Leć po valused i meliskę sobie zaparz, kozetka już czeka. Tyle jadu i agresji w młodym człowieku za kilka słów prawdy. Boże, a mawiają, że taka będzie Rzeczpospolita jak i najmłodszych chowanie, nie wiem jaką Ty patologie miałaś w domu i z kim się za lat nastoletnich zadawałaś, że teraz wydało tak fatalny owoc.

Gość gość
pani z 15:20 i 29 to troll, stara dooopa już, przy okazji widać że niedopchana, z rozbuchanym ego i przerostem formy nad treścią, a po chłopsku: wyżej s**ra niż dooopę ma :D proponuję zlewać znudzoną staruchę, widać że ma problem ze sobą, prowokuje do agresji, a potem jedzie ludziom od niezrownowazonych. no, ale przynajmniej widac juz dlaczego tak broni tesciowej autorki - bo to to samo nasienie :) czyli tak zwany szkodnik. Nudzi ci sie na emeryturze? to idz skop ogródek lub jedz na targ po buraki, buraczana damo

Gość gość
15:20 PRRRR MANIA, prrrr! czyli po chłopsku ZATRZYMAJ SIĘ, KRÓWKO :) Nie "wylewa się z niej agresja względem współdyskutantów" tylko wylewa się z niej agresja względem współdyskutantKI czyli ciebie, prosta kobieto

Gość gość
@15:36 Już widzę histeryczko, że przybrałaś nową strategię próbując forsować swą odosobnioną opinię poprzez wkładanie jej w usta osoby trzeciej, nizależnej. Nie powiodła ci się opcja z marketingiem szeptanym. A tymczasem sama możesz się poświęcić swej ulubionej rozrywce czyli walkom na rynku lidla o torebkę zaraz po zejściu z kozetki. Ja do 16:00 siedzę sobie w pracy i nadzoruje podobne do Ciebie.

Gość gość
Nie zauważyłam- wprost przeciwnie, moja teściowa niby z tych nie wtrącających się, ale i tak kręciła nosem i pozwalała sobie na uwagi kiedy zauważyła że z powodu mojego powrotu do pracy jej synek jej bardziej obciążony opieką nad dziećmi i obowiązkami domowymi. Według niej jego praca, wypoczynek, rozwój osobisty- to powinno być na pierwszym miejscu, a ja dobrze jakbym pracowała, ale w takich godzinach żeby on tego nie odczuwał, i żebym przy okazji mogła cały dom ogarnąć- żeby wrócił z pracy i miał podstawione pod nos. Nie rozumiem tym bardziej że wychowywała dzieci sama, zawsze twierdziła że kobieta powinna być samodzielna, zaradna, że trzeba się rozwijać a nie tylko zakopać w pieluchach, a teraz zamiast cieszyć się że wychowała syna na porządnego człowieka, potrafiącego zadbać o rodzinę i traktującego żonę z szacunkiem, to się użala nad nim.

Gość gość
15:40 Nawet nie wiesz, jak bardzo pudłujesz w tych swoich osądzikach :P Ale nie będę wyprowadzać cię z błędu, nadzoruj nadal takie jak ja :D " ", nie zapomnij tylko wziąć lekarstw, bo dobrze zdecydowanie nie jest. Współczuję ci, że masz tak nudną pracę albo tak mało czelendżów :P że musisz siedzieć na kafeterii i sączyć jad :) Juz wolę swoją syuacje, ale zaręczam że jest BARDZO odległa od tego co myslisz na moj temat. No ale mowie: lekarz kazał potakiwac :)

Gość gość
16:06 wypisz wymaluj moja teściowa.

Gość gość
Nie, teściowie nam do portfela nie zaglądają, moi rodzice też nie. Jednego nie jestem w stanie zrozumieć. Jak dorosłe osoby, twierdząc, że ktoś je tak bardzo krzywdzi, nie potrafią powiedzieć stop lub całkowicie się odciąć. I latami narzekają na te teściowe zamiast nie dać sobie wchodzić na głowę. Ale tak to jest chyba jak się ktoś chce bawić w dom i pozornie czuje się dorosły. Sorry ale dorośnijcie, bo jeszcze nie raz ktoś wam dowali i co wtedy? Bieganie po psychologach, bo sobie nie radzę? Dla mnie to dziecinne.

Gość gość
Ale ja właśnie w znacznym stopniu te kontakty ograniczyłam. Nie zmienia to faktu że złe wspomnienia wracają i widać jak bardzo bolały, skoro do tej pory pobrzmiewają gdzieś w podświadomości. To już nie można tematu założyć, bo cię będą chciały jadem zapluc. Zwyczajnie chce się podzielić tym, że smutno mi że mam daleko swoją rodzinę bo trzeba tam jechać 7 h, a na miejscu same wredne osoby oprócz meza i koleżanek które przecież mają już swoje życie i nie będą ze mną nigdzie chodzić bo mają małe dzieci jak ja.

Gość gość
Czasem lepiej jest utrzymać kontakt z taką teściowa bo inaczej w domu są tylko kłótnie. Tylko że ja np się a uczyłam że jak mi coś powie to ja mogę powiedzieć tez. I tak będzie kłótnia z mężem i tak. Co bym nie powiedziała to mu nie pasuje. Pisałam wczoraj 10:04. Tesciowie są tacy że pytają co chwilę ile płacimy za gaz, prąd, cokolwiek. Pytają ile zarabiamy i kiedy powiem że nie powinno im to obchodzić to robią wielka aferę.