Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę wytrzymać w pracy...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pracuję jako sekretarka medyczna. Wykańczają mnie ciągłe zastępstwa na innych oddziałach szpitalnych, bo brakuje personelu. Nie potrafię się dogadać z moją zwierzchniczką, a co najlepsze faworyzuje koleżankę z Oddziału obok, złośliwie jak chcemy urlop w tym samym czasie idzie oczywiście ona na urlop, ja pomimo tego że zastępstwa nie potrzebuję nie mogę iść na urlop w tym samym czasie co ona - za karę że nie dostosowałam się do niej. Co z tego że pracuje tu dłużej ode mnie ? Mam takie same prawo co ona, jest na równorzędnym stanowisku. Cały czas utrudnia mi życie, sieje plotki po szpitalu pisze na mnie skargi o byle głupoty... Mam tego dość. Ona może wszystko ja nic... Chyba się to nie poprawi... jak myślicie ? Szukać nowej pracy czy pisać o przeniesienie do Poradni ?

Gość gość
a brakuje personelu bo nikt nie chce pracować, czy dlatego że nie chcą nikogo zatrudnić bo oszczędności? ja bym szukała czegoś innego- szkoda się męczyć!

Gość gość
Chyba jedno i drugie... przyjmują na te stanowiska nie tam gdzie trzeba, a wszyscy stąd uciekają, nawet kobity co pracują po 12-15 lat tutaj

Gość gość
Up