Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

cześć

Polecane posty

Pamiętasz?usmiech.gif Wracam tu co jakiś czas tylko dla Ciebieusmiech.gif x no nie no:) jestem zakłopotana i zaraz cieplej w serduszku:)

Gość gość
no nie nousmiech.gif jestem zakłopotana i zaraz cieplej w serduszkuusmiech.gif X Mam nadzieję, że choć trochę poprawiłem tygrysi humor:) Do następnego, Brok:)

Gość gość
To nowość czyli mięsko surowe.

Gość gość
usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif do miłego zobaczonka, porywacielu rzecznyusmiech.gif X I nie szalej zbytnio, bo porywaciel lubi tylko grzeczne tygryski:) Pa:)

I nie szalej zbytnio, bo porywaciel lubi tylko grzeczne tygryskiusmiech.gif Pausmiech.gif x szaleństwa z Leżaczkiem, tęsknienie za piratkiem, flirciki z Argenem?:O:(

Gość gość
szaleństwa z Leżaczkiem, tęsknienie za piratkiem, flirciki z Argenem?pechowiec.gifsmutas.gif X Nie, inne tygrysie "wybryki":D

Gość gość
innych sobie TERAZ grzeczny tygrysek jakoś nie przypominausmiech.gif X Bo się poprawił i mam nadzieję, już zawsze będzie grzeczny:)

Gość gość
Porwij ją i weź jeszcze 13 to spokój będzie od tych czubkow piszących o sobie w trzeciej osobie.

Gość gość
ech, zawsze mogą wyleźć pazurki i ząbki przy jakiejś sytuacjismutas.gif tygrys to tygrys X Porywaciel i tak ostatecznie wszystko wybaczy:) Dobranoc:)